Hardware & Software
Dec 8

Alle casino’s en speelautomatenhallen die hun vergunning voor het aanbieden van kansspelen willen behouden moeten zich aansluiten op CRUKS.

Daarnaast dient men vanaf 1 september 2021 iedere speler bij toegang te controleren of deze in het CRUKS is geregistreerd en wordt de leeftijdscontrole ook vereist.

Met onder andere de AVD-800 of AVD-6850 kan men snel de bezoeker registreren, de voor CRUKS raadpleging benodigde gegevens verwerken en een adequate leeftijdscheck uitvoeren.

Lees meer...

Hardware & Software
Nov 9

De nieuwe All-in-1 mobiele ID-Reader voor het snel en mobiel verwerken van identiteitsdocumenten, smartcards en vingerafdrukken.

Met de AVD-340 welke snel gekoppeld kan worden met smartphone, tablet of laptop kan men eenvoudig de MRZ en NFC chip lezen van paspoorten, ID Kaarten en rijbewijzen. Daarnaast ondersteund de AVD-340 smartcards conform de ISO-7816 waaronder de Belgische eID.

 
Lees meer...

Hardware & Software
Sep 16

Verschillende organisaties zijn onlangs gestart met de inzet van de
AVD-7000 WID voor uitgebreide registratie, document- en toegangscontrole.

De multi-functionele AVD-7000 WID leest naast de Paspoorten, ID-Kaarten, Visa's en verblijfsvergunningen ook de rijbewijzen, Belgische eID, Smartcards, krediet- en debet kaarten en allerhande 1D en 2D Barcodes.

AVD-7000 WID = industriële- en persoonsidentificatie samengevoegd in één ID-Reader.

 
Lees meer...

Hardware & Software
Aug 28

Na een gedegen ontwikkeltraject, waarbij wij niet over één nacht ijs zijn gegaan, introduceren wij met gepaste trots onze nieuwe Full-Page ID-Readers

Het ultra-snel lezen van allerhande nationale en internationale identiteitsdocumenten levert tijd- en kostenbesparingen op.

De nieuwe AVD-6800 serie is volledig compatibel met Docview Studio en Check4ID voor Windows.

 
Lees meer...