AVS-5000 de All-in-One voor leeftijdscontrole

De nieuwe AVS-5000 All-in-One ID-Reader is de gamechanger voor leeftijds- en document controle in tal van branches en compatibel met AgePop, Ageproof, DVSNext en QuickFill.

De AVS-5000 is dé intelligente All-in-One ID-Reader en onze nieuwste toevoeging aan de modulaire productlijn voor adequate en snelle leeftijdscontrole.

Het systeem wordt compleet geleverd en kan zowel stand-alone als gekoppeld met derde systemen zijn werk doen.

Volledig modulair naar wens in te richten

De AVS-5000 is zowel hardware – als softwarematig naar wens in te richten en uit te breiden met onder andere leeftijdsschatting systemen, eID Readers en gewenste koppelingen.

Voorzien van tal van USB poorten, extra monitor aansluiting, Wifi en Ethernet kan de AVS-5000 als een volwaardige PC opereren.

Daarnaast is de AVS-5000 geschikt voor nationale en internationale identiteitsdocumenten welke voldoen aan de internationale ICAO-9303 standaard, waaronder ID Kaarten, verblijfsvergunningen en paspoorten en Europese rijbewijzen voorzien van een NFC chip, waaronder de Nederlandse moderne rijbewijzen.

Voor leeftijdscontrole is de AVS-5000 uitgevoerd met onze laatste algoritmes en behoeft alleen de achterkant van de ID-Kaarten, verblijfsvergunningen en rijbewijzen gelezen te worden, wat tevens het aantal discussies reduceert.

Meer informatie

Neem voor meer informatie over de mogelijkheden van de AVS-5000 geheel vrijblijvend contact met ons op.

Dit zal sluiten in 20 seconden