AgePop nu ook geschikt voor Belgische eID kaarten

Voor de Belgische markt en de aankomende wetswijzigingen omtrent verkoop van alcohol en tabak is AgePop nu ook geschikt voor leeftijdscontrole aan de hand van de Belgische eID Kaarten. Tevens is de nieuwe IDR-111 eID-Reader beschikbaar.

Met de aankomende wetswijzigingen in België omtrent de verkoop van alcohol en tabak wordt de leeftijdscontrole voor tal van ondernemingen steeds belangrijker.

Wij hebben dan ook de succesvolle AgePop applicatie geschikt gemaakt voor de Belgische eID kaarten en deze is als bundel beschikbaar met de nieuwe IDR-111 eID-Reader of met bijvoorbeeld de IDB-141 en IDB-642 ID-Readers.

Voer snel en adequaat een leeftijdscontrole uit

Met de bundel leest u snel de Belgische eID kaarten en voert AgePop waar nodig controles uit.

U ziet snel en duidelijk het resultaat en kunt afhankelijk van uw wensen de weergave aanpassen waarbij bijvoorbeeld de foto of leeftijd wel of niet getoond dient te worden.

AgePop voor windows is een zogenaamde “tray” applicatie welke op de achtergrond draait en alleen te voorschijn komt als een identiteitsbewijs wordt gescand. Deze kan derhalve bijvoorbeeld op een kassa geïnstalleerd worden.

ID-Readers met AgePop voor de Belgische markt

Wij hebben tal van ID-Readers welke geschikt zijn voor leeftijdscontrole op de Belgische markt waaronder:

IDR-111

IDB-141

IDB-642

Meer informatie

Neem voor meer informatie geheel vrijblijvend contact met ons op.

Dit zal sluiten in 20 seconden