De allerkleinste beschikbaar – de IDB-621 Half-Page ID-Reader

De unieke kleine IDB-621 is ondanks zijn afmetingen een echte krachtpatser welke alle nationale en internationale ID Kaarten voorzien van een MRZ en moderne Nederlandse rijbewijzen kan uitlezen, maar ook paspoorten voorzien van een RFID Chip.

Met een afmeting van 98 x 72 x 24mm is de IDB-621 onze kleinste Half-Page ID-Reader MRZ/RFID voor het uitlezen van ID Kaarten, moderne Nederlandse rijbewijzen, verblijfsvergunningen en zelfs Paspoorten voorzien van een RFID Chip.

Gebaseerd op een Half-Page ID1 Engine

Op de meeste plaatsen, waar een snelle document- of leeftijdscontrole plaats dient te vinden, worden in meer dan 85% van de gevallen een ID-Kaart, rijbewijs of verblijfsvergunning aangeboden.

Voor deze “Credit-Card-Size” documenten is een ID1 Engine, in plaats van een standaard ID3 Half-Page engine, dan ook voldoende.

Door de ID1 Engine te complementeren met een contactloze RFID/NFC uitleesunit is het mogelijk om ook de Nederlandse moderne rijbewijzen uit te lezen en kan men zelfs paspoorten voorzien van een RFID chip uitlezen.

De meeste westerse Paspoorten zijn dan ook voorzien van een RFID Chip.

Gelijkwaardige performance als de AVD-800 ID-Reader

De IDB-621 doet ondanks zijn geringe afmetingen niet onder voor de grotere Half-Page ID-Readers, waaronder de AVD-800 en IDB-221, als het gaat om het uitlezen en verwerken van MRZ en RFID/NFC Chip.

De communicatie en voeding verloopt via USB en de IDB-621 is volledig compatible met Docview Studio Software, Ageproof- en Gameproof oplossingen.

Tevens is optioneel een totaal nieuwe SDK beschikbaar voor Windows, Linux en Android voor integratoren om snel en eenvoudig applicaties en toepassingen rond de IDB-621 te bouwen.

Kosten- en Ruimte besparende oplossing

De IDB-621 is door de toepassing van een ID1 engine een kostenbesparende oplossing welke inzetbaar is voor tal van locaties waar ruimte vaak een issue is.

De kleine desktop uitvoering kan gebruikt worden voor zowel document-, identiteits- als leeftijdscontrole in tal van branches en sectoren.

De IDB-621 Desktop uitvoering is vanaf nu te bestellen en leverbaar, daarnaast is een OEM uitvoering beschikbaar voor integratie.

Meer informatie

Neem gerust contact met ons op en verbaas u over de mogelijkheden en prijs van deze nieuwe IDB-621.

Dit zal sluiten in 20 seconden