AgePop 2.0. Retail Version vanaf nu beschikbaar

Met de AgePop 2.0 Retail Version heeft u een bloedsnel leeftijdsverificatie systeem specifiek ontwikkeld voor locaties waar veel klanten komen.

De nieuwe AgePop 2.0. Retail Version heeft een nieuw ontwikkelde “quick response” interface welke de leeftijdsverificatie resultaten snel en adequaat afhandelt. Daarnaast is de oplossing leverbaar in tal van modulaire hardware configuraties.

Voorbeeld AgePop met een IDB-121 Half-Page ID-Reader

Slim Scannen en Quick Response interface

Met de ingebouwde functies waaronder “slim scannen” en de “quick response” interface ziet men snel de leeftijd aan de hand van de WID documenten, waaronder paspoorten, ID kaarten, verblijfsvergunningen en Nederlandse rijbewijzen voorzien van een NFC chip.

Tevens is met name de verwerking van de Nederlandse rijbewijzen voor zogenaamde “semi-unattended” toepassingen geschikt gemaakt zodat het niet meer uit maakt hoe de aspirant koper zijn of haar rijbewijs aanbied.

Dit kan zowel de voor- als de achterkant van het Nederlandse rijbewijs zijn. (alleen bij Full-Page ID-Readers)

Daarnaast worden alleen de noodzakelijke gegevens verwerkt om alleen de leeftijd te bepalen aan de hand van het ID Bewijs en wordt er totaal niets (ook niet tijdelijk) opgeslagen.

De actieve interface, waarvan de tijdsduur instelbaar is, geeft snel en duidelijk de leeftijd weer. Daarnaast kunnen leeftijdsgrenzen ingesteld worden zodat men alleen een groen of rood scherm als resultaat ziet, zonder de leeftijdsgegevens.

Made in the netherlands

AgePop is een puur Nederlands product. De onderliggende “engines” voor het lezen, verwerken en controleren van identiteitsdocumenten worden al sinds 2010 door ons ontwikkeld en toegepast.

Daarnaast worden de ID-Readers hardware specifiek voor ons of door ons geproduceerd, waardoor wij een keur aan verschillende ID-Reader technieken kunnen leveren welke aangepast en relevant zijn voor de gewenste toepassing. Zo ondersteund AgePop bijvoorbeeld alle Half-Page en Full-Page ID-Readers welke wij leveren.

Hiermee kunnen wij dan ook zeer snel inspelen op veranderde wetgeving of op maatwerk door ons eigen ontwikkel team.

Neem voor meer informatie over AgePop 2.0. Retail Version of de prijzen van verschillende modulaire oplossingen contact met ons op.

Dit zal sluiten in 20 seconden