ScanID introduceert QuickFill voor Docview Studio

Met QuickFill neemt u snel en eenvoudig de voor u relevante gegevens foutloos over van identiteitsdocumenten zonder deze handmatig te moeten invoeren.

Met QuickFill kunt u de uitgelezen gegevens direct in uw CRM, formulieren, klantdossiers en contracten overnemen. Dit bespaart tijd, optimaliseert uw werkprocessen en vermindert foutpercentages bij het verzamelen van de gegevens.

Specifiek ontwikkeld voor de gebruiker

Met QuickFill hebben we een softwaretool ontwikkeld voor geautomatiseerde gegevensoverdracht van paspoorten, ID-Kaarten, Rijbewijzen en verblijfsvergunningen.

In combinatie met onze ID-Readers en Docview Studio legt QuickFill de gegevens van het gescande document vast en levert de informatie snel en direct aan uw bestaande applicatie.

krachtige Flexibele Profielen

In QuickFill kunt u snel en eenvoudig de door u gewenste gegevens in een profiel opnemen waarbij uitgebreide programmeer kennis niet benodigd is.

Na iedere scan worden deze gegevens direct en automatisch aangeboden aan uw applicatie of bijvoorbeeld een webformulier welke u actief heeft staan.

QuickFill kan als onderdeel van Docview Studio als service op de achtergrond werken waardoor alleen uw eigen applicatie actief op de voorgrond staat.

Naast de Basis veld gegevens van de identiteitsdocumenten en meest gebruikte toetsenbord commando’s beschikt QuickFill ook over een meer geavanceerde sectie om specifieke formulieren, klantdossiers etc. in te vullen.

Meer informatie

Neem voor meer informatie en de mogelijkheden van QuickFill geheel vrijblijvend contact met ons op.

Dit zal sluiten in 20 seconden