Hallo wij zijn ScanID

ScanID bestaat uit een team van ervaren professionals uit alle disciplines van de persoons- en industriële identificatie.

Onze specialiteit ligt bij 2D imaging technieken, barcodes, identiteitsbewijzen en RFID / NFC-chips, alsmede belichtingstechnieken en algoritmes.

Jarenlange Ervaring

Wij stonden decennia geleden aan de wieg van de Datamatrix en staan nu nog steeds vooraan bij de nieuwste ontwikkelingen.

Zowel voor industriële als persoons identificatie hebben wij de meest ervaren professionals in huis.

Vele branche organisaties kiezen daarom ScanID als partner in identificatie.

Nieuwste Technieken

ScanID ontwikkelt in-house eigen algoritmes, software en hardware.

Wij beschikken over een eigen R&D afdeling waar, naast nieuwste technische ontwikkelingen, ook verificatie van 2D en GS1 Barcodes worden uitgevoerd.

ScanID werkt samen met een netwerk van wereldwijd vooraanstaande producenten en fabrikanten.

Tevreden Klanten

Onze producten vinden hun weg zowel nationaal als internationaal in verschillende branches en industrieën.

ScanID is actief in sectoren als automobiel, logistiek, gezondheidszorg en electronics, maar ook in branches zoals retail, horeca, beveiliging, evenementen, notarissen, verhuur, kansspel etc.

Sluit u nu aan bij onze groep van tevreden klanten.

Een Wereld Aan Identificatie Mogelijkheden

ScanID combineert know-how van documentcontrole met industriële codering. Dit leidt voor u tot nieuwe producten, diensten en inzichten. Software ontwikkelen wij in eigen beheer en combineren deze met hardware die vaak exclusief voor en door ScanID is ontworpen.

Door de overlay tussen persoons- en industriële identificatie ten volste te benutten, ontstaan nieuwe mogelijkheden voor u. Denk hierbij aan de labeldesigner in Docview Studio Pro, waarmee u direct gepersonaliseerde passen of etiketten van gescande personen maakt. Of elke medewerker die op basis van zijn ID en profiel uw logistieke proces en track and trace tot in de perfectie kan regelen.

consultant bedrijf
Adviseur, Instructeur en Consult

Op het gebied van GS1, UID, UDI standaarden en de verificatie van 2D Datamatrix codes is ScanID uw betrouwbare consultant met meerwaarde.

  • Ook op het gebied van uitlezen, verfiëren en authenticatie van allerhande identiteitsbewijzen is ScanID ook de consultant voor u.
  • Onze expertise behelst niet alleen de benodigde hard- en software, maar ook kennis van de wetgeving, o.a. alcohol-, tabak, opium en Koa.
Total Solution Provider

Wij analyseren en integreren de hard- en software componenten die uw proces nodig heeft. Wij bouwen uw oplossing vanaf de start tot een state-of-the-art systeem.

  • In ons R&D Lab ontwikkelen wij “custom made” hardware en software om specifieke wensen van klanten te beantwoorden.
  • bijvoorbeeld ontwikkelen wij in eigen huis validatie en verificatie systemen, belichting, algoritmes en uitleesapparatuur.
bedrijf belichting
bedrijf
Distributie

Met de distributie van het Japanse merk MTS en samenwerking met fabrikanten van 2D Imaging systemen, is ScanID, met haar Lab en expertise een gewaardeerde leverancier.

  • Daarnaast distribueert ScanID diverse ID-Reader systemen en Ticket Readers in combinatie met onze software als totaal oplossingen.
  • Via nationale en internationale integrators en resellers worden onze systemen in tal van sectoren en branches geleverd.

Voorop in Leeftijdscontrole

Daarnaast ontwikkelt en distribueert ScanID Apps voor Android en iOS en Half-Page Leeftijdscanners voor leeftijd- en toegangscontrole.

Wetgeving

Door de aangescherpte wetgevingen, waaronder de alcoholwet, opium wet, Koa en tabakswet, massaal ingezet.

Doelgroep

Gebruikt in horeca, coffeeshops, supermarkten, tankstations, evenementen, sportkantines, tabakszaken etc.

Mobiel

Onze unieke Check4ID Age app wordt bij steeds meer organisaties ingezet om snel mobiel de leeftijd te controleren.

Snel & Eenvoudig

Met duizenden geleverde leeftijdscontrole systemen weten wij als geen ander wat er benodigd is voor een adequate en snelle leeftijdscontrole

Dit zal sluiten in 20 seconden