ScanID is dé specialist in identiteitsverificatie, ID-Documenten en leeftijdsverificatie voor het bedrijfsleven.

Onze oplossingen worden al vele jaren met succes gebruikt in tal van branches.

Vol Voorop in Persoons identificatie

Het controleren van Identiteitsdocumenten, die men normaal alleen kent van luchthavens of bij een bank, maakt ScanID sinds 2010 geschikt voor de zakelijke markt.

  • Niet alleen onze productlijn van hard- en software is de afgelopen jaren geëvolueerd, ook onze expertise op het gebied van identiteitsdocumenten is in deze jaren verveelvoudigd.
  • Zo bent u verzekerd van een scala aan geavanceerde ID Readers en softwareoplossingen met een ongelooflijke prijs-kwaliteitverhouding. Daarnaast onze ontwikkelingen voor iPhone en Android telefoons.
  • Ook voor het verifiëren van beveiligingskenmerken op ID Bewijzen zijn wij de juiste partner voor u als preventieve maatregel tegen identiteitsfraude.
ID Documents

De Mogelijkheden

Voor elke toepassing een passende Hardware en Software oplossing

id documents

Identiteitscontrole

Weet wie u voor uw heeft (KYC) met onze slimme, flexibele en moderne totaal oplossingen. Snelle identititeitscontrole en overdracht van de voor u belangrijke gegevens.

id-documenten

Documentcontrole

Uitgebreide verificatie welke u in één oogopslag vertelt, dat u met een echt ID-bewijs van doen heeft. Waaronder Actieve en Passieve authenticatie, document signer en CSCA certificaat.

id-documenten

Multi-Platform

Een vaste opstelling met een geavanceerde ID-Reader of mobiel scannen met je mobiele telefoon, ons moderne multiplatform handelt dit voor u af.

ID-Documenten Half Page

Leeftijdscontrole

Met duizenden geleverde leeftijdscontrole systemen weten wij als geen ander wat er benodigd is voor een adequate en snelle leeftijdscontrole

Airplane travel is nature’s way of making you look like your passport photo.

Al Gore

Registratie, controle en toegang

Weet altijd met wie u te maken heeft en waarom

Toegangscontrole

Zeer professionele toegangscontrole door het combineren van ID-Readers met onze unieke ScanID software. Deze systemen maken de gegevens van de ID-Documenten binnen enkele seconden zichtbaar op uw PC, laptop, iPhone of Android telefoon.

Niet alleen de identiteit of exacte leeftijd, maar ook de geldigheid van het ID-bewijs ziet u direct. Zo krijgt identiteitsfraude geen enkele kans bij uw toegangspunt.

id-documenten

Software

Met de geavanceerde en aan de praktijk getoetste Docview Studio software of ons breed ingezette multi-platform Check4ID voor Android, iOS en Windows, heeft u een krachtige controle en registratie oplossing in handen.

Hiermee beschikt u over een keur aan mogelijkheden en bent u flexibel in het inzetten van deze software oplossingen in combinatie met uw eigen backend.

Dit zal sluiten in 20 seconden