Nieuwe versie van Docview Studio beschikbaar

Docview Studio wordt steeds meer gebruikt door integrators en organisaties voor controle van identiteitsbewijzen en overname van gegevens.

Onze Docview Studio software wordt, bij een rap groeiend aantal bedrijven en instellingen, gebruikt voor controle van ID Bewijzen en is favoriet bij integrators voor snelle integratie in eigen applicaties en toepassingen.

Continue in Beweging

De ontwikkelingen op het gebied van identiteitsdocumenten is wereldwijd continue in beweging.

Dagelijks worden er nieuwe identiteitsbewijzen ontwikkeld en uitgegeven met veranderde echtheidskenmerken en nieuwe uitleestechnieken.

Deze ontwikkelingen worden door ons nauw gevolgd om onze hard- en software up-to-date te houden.

Verblijfsvergunningen

Mede door de migratie krijgen steeds meer organisaties in tal van sectoren te maken met verblijfsvergunningen.

Er zijn dan ook tal van Nederlandse verblijfsvergunningen in omloop, welke op het eerste gezicht hetzelfde lijken, doch wel degelijk van elkaar verschillen. Deze verschillen en eventuele beperkingen zijn weergegeven als “Type Verblijfsvergunning” op het document.

Om deze typen uit elkaar te houden dient men deze te herkennen, wat ook geldt voor de overdracht van de gegevens. In onze kennisbank hebben wij de modellen 2012 en 2020 dan ook uitgelegd.

Tevens geeft de nieuwe Docview Studio versie deze verschillen weer voor controle en verdere verwerking.

Download

U kunt de nieuwste versie van Docview Studio hier downloaden ┬╗

Let op! Voor maatwerk oplossingen en organisaties welke gebruik maken van de output opties en eventuele “bulk” licenties, dient u deze versie eerst te testen alvorens in de praktijk te gebruiken.

Meer informatie

Neem voor meer informatie over Docview Studio en de mogelijkheden geheel vrijblijvend contact met ons op.

Dit zal sluiten in 20 seconden