AVD-7520 IoT de eerste “all-in-one” Full Page ID / Ticket Reader

De nieuwe AVD-75xx familie van Full Page ID- en Ticket Readers, zijn het resultaat van de unieke combinatie van industriële- en persoonsidentificatie, uitgevoerd in een intelligente stand-alone Full-Page ID-Reader.

De AVD-75xx familie van “all-in-one” Full Page ID Readers zijn het gevolg van de intense samenwerking met onze partners en wensen van onze klanten. Met de AVD-75xx familie kan men op een enkele opstelling alle nationale en internationale identiteitsbewijzen, nieuwe digitale identiteiten, barcodes, tickets, en NFC passen lezen en verwerken.

AVD-7520 IoT de eerste uitvoering

De nieuwe AVD-7520 is de eerste uitvoering die op de markt gebracht wordt en in basis is ontwikkeld om volledig “stand-alone” de aangeboden media te lezen en te verwerken.

De uitvoering kan zowel als desktop, of ingebouwd in kiosken of tourniquets, ingezet worden op de tal van locaties waar toegang of registratie aan de hand van identiteitsbewijzen, tickets, barcodes of NFC passen van toepassing zijn.

Met de IoT functionaliteit kunnen de gelezen gegevens snel gecommuniceerd worden met back-ends, cloud applicaties of CRM systemen.

AVD-7520 IoT all-in-one Full Page ID-Reader

Meer informatie

Neem voor meer informatie over de nieuwe AVD-75xx familie geheel vrijblijvend contact met ons op.

Dit zal sluiten in 20 seconden