Operationele efficiëntie met All-in-One Ticket Readers

Bewezen in metro, bus, trein en parkeergarages worden de Ticket Readers ook steeds meer ingezet bij toegang, casino's, zwembaden, fast-lanes en buitenterreinen.

Met een groot actief scangebied levert een Ticket Reader een robuuste uitlezing van Barcodes, 2D codes, NFC/RFID en EMV betalingen.

Met de intuïtieve gebruikersinterface bevordert de Ticket Reader een gestage en snelle verwerking van allerhande tickets met barcodes, NFC of RFID Tags en eventuele contactloze betalingen in tal van situaties, wat de operationele efficiëntie verbetert.

Ontwikkelt voor bezoeker, klant en gebruiker

Met een Ticket Reader heeft men een enkel presentatie punt waar men tickets, toegangspassen, contactloze betalingen en registratie kan lezen en verwerken.

Ongeacht of dit een barcode, NFC of RFID tag is en ongeacht of deze op een mobiele telefoon, wearable, als pas of op papier worden aangeboden.

Door alle type tickets te ondersteunen en zelfs ingezet kan worden voor contactloze betalingen, vervangt de Ticket Reader dan ook alle aparte systemen, waardoor de gebruiker snel alles op één enkele locatie kan uitvoeren.

Niets voor niets worden de Ticket Readers dan ook in steeds meer sectoren ingezet.

Flexibel in tal van uitvoeringen

De Ticket Reader is zowel in desktop als inbouw unit leverbaar met tal van installatie mogelijkheden, waaronder paalmontage.

Daarnaast zijn er tal van voeding en communicatie mogelijkheden zoals USB, Serieel, Ethernet, Power over Ethernet en zelfs RS422 voor installaties op buitenterreinen met afstanden tot 1500 meter .

Tevens wordt de R10 Automotive voedingstandaard ondersteund.

Meer informatie

Neem voor meer informatie en de mogelijkheden van de Ticket Reader geheel vrijblijvend contact met ons op.

Dit zal sluiten in 20 seconden