De game changer bij Check-In aan de hand van ID-Bewijzen

De complete oplossing voor foutloze en volledige gegevens bij Check-In en registratie aan de hand van ID Bewijzen voor tal van sectoren en toepassingen. U kunt direct aan de slag met deze totaal oplossing.

Met de geavanceerde Half-Page techniek zorgt de ADK-147 voor een snelle en nauwkeurige scan van paspoort- rijbewijs en ID-kaartgegevens, waardoor de inchecktijd wordt verkort en fouten worden geminimaliseerd.

Dit alles-in-één toetsenbord combineert de kracht van Half-Page uitlees-technologie met een magneetstriplezer en een programmeerbaar toetsenbord en biedt veelzijdigheid en gemak voor o.a. hotels, luchtvaartmaatschappijen en reisorganisaties.

Niet de eerste de beste Check-In oplossing

De ADK-147 is wereldwijd de eerste in zijn soort, ontwikkeld door Duitse, Franse en Nederlandse partners, welke dan ook compleet voor Check-In en registratie toepassingen geleverd wordt.

Tevens is de ADK-147 CUTE & CUPPS-gecertificeerd en dankzij de compatibiliteit met Docview Studio en QuickFill in tal van sectoren en branches inzetbaar.

Ook kan de ADK-147 ingezet worden voor bijvoorbeeld leeftijdscontrole toepassingen, zoals in combinatie met de nieuwe AgePop of Ageproof applicatie.

Volledig programmeerbaar en mogelijkheden voor eigen layout

Dat de ADK-147 niet zomaar een standaard toetsenbord is moge duidelijk zijn, naast dat iedere “key” programmeerbaar is kan men ook zijn eigen specifieke layout optioneel samenstellen.

Tel hierbij de uitgebreide gegevens output mogelijkheden van QuickFill op en men kan de ADK-147 gebruiken voor een ongekend aantal toepassingen. Zonder dat men dit dient te integreren in de eigen applicaties.

Bijvoorbeeld bij gegevensoverdracht naar een PMS, CRM of Cloud / Web applicaties, waarbij men alleen de gegevens van de identiteitsdocumenten die relevant zijn foutloos exporteert en verwerkt.

Uiteraard wordt de ADK-147 volledig met DVS / QuickFill voor Windows geleverd, zodat u direct kunt beginnen.

Meer informatie

Neem voor meer informatie over de vele mogelijkheden van de ADK-147 geheel vrijblijvend contact met ons op.

Dit zal sluiten in 20 seconden