Nieuwe versie van Docuspect binnenkort beschikbaar

Naast dat u zeker wilt weten wie u voor uw heeft, wilt u ook verifiëren of het getoonde identiteitsbewijs bij de juiste persoon behoort en of het identiteitsbewijs authentiek is en niet is vervalst of gemanipuleerd.

Docuspect is ons vlaggenschip op het gebied van document- en echtheidscontrole van nationale en internationale identiteitsbewijzen en is mede tot stand gekomen door een unieke samenwerking met onze partners en klanten.

Ervaring en Praktijk in “lead” bij de ontwikkeling

Vanaf het begin van de ontwikkeling van Docuspect heeft het team van ScanID gekeken naar het gebruik van de populaire Docview Studio software in tal van branches en de wensen van de gebruikers.

Dit heeft, in combinatie met de nieuwste hardware en de ontwikkeling van onze “state-of-the-art” OCR en RFID engines, geresulteerd in een totaal oplossing voor document- en echtheidscontrole van identiteitsdocumenten.

Daarnaast zijn alle krachtige “tools” van de bewezen Docview Studio software behouden en kan men modulair schakelen in de gewenste controle- en verwerkingsfuncties.

Meer informatie

Neem voor meer informatie omtrent Docuspect en wat deze totaal oplossing voor u kan betekenen geheel vrijblijvend contact met ons op.

Dit zal sluiten in 20 seconden