Check-In en registratie oplossingen voor Hotels, B&B en Campings

In uw sector dient u een registratie met persoonsgegevens bij te houden van uw klanten welke bij uw hotel, camping, bungalowpark of Bed & Breakfast overnachten.

Met Docview Studio, welke onafhankelijk kan werken met Half-Page en Full-Page ID-Readers, introduceerde ScanID in 2014 een oplossing om deze registratie en controle van identiteitsgegevens snel en conform de wetgeving uit te voeren.

Daarnaast werd een module ontwikkeld om de gewenste gegevens te communiceren met de aanwezige PMS (Property Management Software), waaronder bijvoorbeeld IDPMS van Amadeus (voormalig ITesso).

Begin 2020 heeft ScanID het multi-platform Check4ID gelanceerd, waarbij er nog meer registratie en documentcontrole mogelijkheden zijn ontstaan, welke ook met Docview Studio en uw PMS kunnen communiceren.

idpms amadeus hotels

Scancheck oplossingen beschikbaar

Nieuw voor deze Branche

Totaal oplossingen voor snelle leeftijdscontrole, registratie en echtheidscontrole van ID Bewijzen. Daarnaast onze nieuwste ADK-147 Keyboard met MSR en Half-Page MRZ/RFID ID-Reader voor snelle check-in.

Een “must” voor de Hotels, B&B en Campings

  • Gecontroleerde tijdelijke opslag van persoonsgegevens
  • Snel het identiteitsdocument controleren
  • Identiteitscontrole: Weet wie u voor u heeft (KYC)
  • Uitgebreid toegang ontzegging systeem, zelfs achteraf
  • Alle informatie “live” op meerdere systemen

Wat mag u niet met de identiteitsgegevens

  • U mag geen BSN van het identiteitsbewijs opslaan
  • U mag alleen de pasfoto opslaan na toestemming van uw klant
  • De opgeslagen gegevens mogen beperkt bewaard worden
  • U dient bij een kopie BSN en Pasfoto af te schermen

Snelle verwerking van ID-Bewijzen met Quickfill

Stel zelf snel en eenvoudig in, welke gewenste gegevens van ID bewijzen u wenst te registreren bij check-in en verhuur, en Quickfill zorgt voor een zogenaamde “keyboard input” in uw browser, CRM of andere applicatie.

De Quickfill add-on werkt met onze ID-Reader systemen in combinatie met Docview Studio of Docuspect software.

Combinatie Van Mobiele Oplossingen Met Een Vast Centraal Systeem

Met het Multi Platform Check4ID heeft u altijd de mogelijkheid om zowel mobiel of met een vaste opstelling de identiteitsbewijzen te scannen en te controleren.

Alle versies van Check4ID, zoals Android, iOS en Windows werken nauw samen en u heeft altijd “live” de juiste gegevens ongeacht u nu een mobiele telefoon of een computer met een ID-Scanner gebruikt.

Tevens kunt u Check4ID of Check4ID NOW in combinatie met Docview Studio voor uw camping, Bed & Breakfast of Hotel gebruiken.

Neem gerust geheel vrijblijvend contact op voor meer informatie en de mogelijkheden.

hotels

Dit zal sluiten in 20 seconden