Totaal oplossingen voor Evenementen en Horeca

Met de komst van de nieuwe Drank- en Horecawet (DHW) en verhoging van de leeftijd naar 18 jaar, lanceerde ScanID begin 2013 de eerste leeftijdscanner gebaseerd op de Half-Page scan techniek.

Aan de hand van Paspoorten, ID-Kaarten en rijbewijzen kon men snel de leeftijd vaststellen van bezoekers en klanten in de horeca en bij evenementen.

Vandaag de dag worden leeftijdscanners nog steeds ingezet in de horeca- en evenementensector.

Tevens is de Check4ID App voor Android en iPhone geschikt gemaakt voor snelle leeftijdscontrole, zodat men ook mobiel de leeftijd snel kan controleren.

horeca utrecht

AgePop, Dé Nieuwe Kleine Hulp, Is Een Game Changer

Met AgePop ziet u snel en eenvoudig of de aspirant koper oud genoeg is en voorkomt u “fraude” met identiteitsbewijzen door anonieme extra controles.

Zo snel en duidelijk AgePop tevoorschijn komt, zo verdwijnt het ook automatisch weer naar de achtergrond. Dit maakt AgePop een zeer gebruikersvriendelijke tool om snel en eenvoudig de leeftijdscontrole uit te voeren.

Nieuw voor de horeca branche

Totaal oplossingen voor snelle leeftijdscontrole, registratie en echtheidscontrole van identiteitsbewijzen.

Scancheck oplossingen voor Collectieve Horeca Ontzegging (CHO) en IHO op basis van identiteitsbewijzen in combinatie met “access” tot het centrale register. Bestaande uit vaste systemen en mobiele Apps voor iOS en Android.

ITL – Leeftijdsschatting systemen in combinatie met leeftijdscontrole bij toegang.

Scancheck oplossingen beschikbaar voor deze branche

Een “must” voor de Horeca- en Evenementensector

  • Adequate Leeftijdscontrole bij toegang en verkoop
  • Ook buiten op het terras snel de leeftijd controleren
  • Voorkomen van “doorgeven” van identiteitsbewijzen
  • Uitgebreid toegang ontzegging systeem, zelfs achteraf
  • Alle informatie “live” op meerdere systemen

Wat mag u niet met de identiteitsgegevens

  • U mag geen BSN van het identiteitsbewijs opslaan
  • U mag alleen de pasfoto bij een ontzegging opslaan na toestemming van uw klant
  • De gegevens mogen beperkt bewaard worden
  • U mag geen kopie opslaan van het identiteitsbewijs
  • Regels van de lokale CHO kunnen van toepassing zijn

Semi-Unattended controle bij Self-Service systemen

Onze producten, bestaande uit combinaties van leeftijdscontrole, leeftijdsschatting en Ticket Readers, worden in steeds meer “self-service” toepassingen ingezet.

Populair zijn onder andere de ATR-210 voor het verwerken van allerhande barcodes en NFC Passen, de AVD-315 voor het verwerken van ID bewijzen en de ITL-325 voor anonieme leeftijdsschatting en promotie mogelijkheden aan de hand van demografische gegevens.

check4id in horeca
Check4ID Age Steeds Meer Ingezet

Steeds meer horeca, jongerencentra en evenementen gebruiken onze Check4ID Age app voor Android en iPhone om snel de leeftijd vast te stellen.

Mede door de “Slim Scannen” functionaliteit en de mogelijkheid om ook de QR code van het rijbewijs te kunnen scannen zorgen voor een adequate en snelle verwerking, zonder dat men onnodig meer gegevens verwerkt.

Uiteraard kunt u Check4ID Age eerst gratis uitproberen of deze wijze van leeftijdscontrole ook voor uw organisatie geschikt is.

Combinatie Van Mobiele Oplossingen Met Een Vast Centraal Systeem

Met het Multi Platform Check4ID heeft u altijd de mogelijkheid om zowel mobiel of met een vaste opstelling de identiteitsbewijzen te scannen en te controleren.

Alle versies van Check4ID, zoals Android, iOS en Windows werken nauw samen en u heeft altijd “live” de juiste gegevens ongeacht u nu een mobiele telefoon of een computer met een ID-Scanner gebruikt.

Tevens kunt u Check4ID in combinatie met Docview Studio gebruiken.

Neem gerust geheel vrijblijvend contact op voor meer informatie.

horeca

Dit zal sluiten in 20 seconden