Het is zover…. ScanID komt met DVS Next

Na een jarenlange ontwikkeling komt ScanID met DVS Next als een volwaardige opvolger van de succesvolle Docview Studio voor Windows. Uitgerust met de allernieuwste State-of-the-Art engines voor RFID, MRZ, VIZ en verwerking.

Waar Docview Studio zo’n tien jaar geleden het levenslicht zag en uitgroeide tot onze meest gebruikte “front-end” voor het verwerken van identiteitsbewijzen in tal van branches en sectoren, zo brengen we nu de baanbrekende DVS Next op de markt.

DVS Next bevat alles wat wij in de jaren vanuit de praktijk verzameld hebben in combinatie met de geëvolueerde identiteitsdocumenten en brengt een ongekend gebruikersgemak bij het controleren, verifiëren, authentiseren en legitimeren van personen aan de hand van het ID Bewijs.

Vanaf de grond opnieuw ontwikkeld

De RFID en MRZ engines, inclusief de verwerking van de gegevens, zijn volledig opnieuw ontwikkeld, waarbij vooral gekeken is naar de toekomstige evolutie van de identiteitsbewijzen.

Daarnaast zijn de “best-practice” elementen vanuit de praktijk toegevoegd, waaronder de flexibele ID-Reader keuze, tal van output mogelijkheden en modulaire opbouw waarmee men overkill aan functies en mogelijkheden die niet benut worden, en kosten verhogend zijn, tegengaat.

Uiteraard is er in de ontwikkeling rekening gehouden met de bestaande Docview Studio installaties en is DVS Next backwards compatibel.

Ook is de “open architectuur” behouden en is DVS Next onafhankelijk van de hardware en werkt deze uiteraard met al onze ID-Reader systemen.

Meer informatie

Neem gerust geheel vrijblijvend contact met ons op omtrent de vele mogelijkheden die DVS Next kan bieden.

Dit zal sluiten in 20 seconden