De nieuwe ADK-147 – keyboard met half-page ID-Reader

ScanID introduceert werelds eerste toetsenbord met een geïntegreerde half-page ID-Reader (MRZ en RFID) in combinatie met Quickfill voor tal van toepassingen waaronder inchecken, registratie, leeftijd en documentcontrole.

De nieuwe ADK-147 is met recht een technologische doorbraak, welke bestaat uit een programmeerbaar toetsenbord met een geïntegreerde Half-Page ID-Reader, voor de verwerking van alle nationale en internationale identiteitsdocumenten en Nederlandse rijbewijzen.

In combinatie met onze flexibele Quickfill applicatie is de ADK-147 direct inzetbaar op tal van locaties om ID bewijzen te controleren waarbij de gegevens fout- en moeiteloos worden verwerkt in u eigen software.

Inzetbaar voor tal van toepassingen

De ADK-147 is inzetbaar voor tal van applicaties waaronder leeftijdscontrole, registratie en check-in.

Het toetsenbord is het resultaat van een intensieve samenwerking tussen Duitse, Franse en Nederlandse partners en is hiermee de eerste waar de Half-Page uitleestechniek in combinatie met RFID/NFC is geïntegreerd.

Hiermee komen naast de gegevens van de MRZ ook de gegevens van de RFID Chip van het ID Bewijs beschikbaar en kunnen derhalve ook de Nederlandse rijbewijzen gelezen worden zonder gebruik van een aparte ID-Reader.

De ADK-147 wordt geleverd met onze front-end software en QuickFill waardoor de integratie in eigen software toepassingen en cloud oplossingen snel tot de mogelijkheden behoren.

Daarnaast is de ADK-147 optioneel uitgevoerd met een MSR ID-Reader voor het lezen van de magnetische strip op tal van documenten, creditkaarten en bankpassen.

Meer informatie

Neem voor meer informatie en mogelijkheden van de ADK-147 geheel vrijblijvend contact met ons op.

Dit zal sluiten in 20 seconden