Flexibele ID controle en registratie van uw bezoeker.

Met de uitgebreide QuickFill 2.0 oplossing in combinatie met ID-Readers en onze Check4ID App heeft u een snelle oplossing om ID-bewijzen te controleren en de voor uw noodzakelijke gegevens van uw bezoeker te registreren.

De in 2022 gelanceerde QuickFill Add-On wordt door organisaties in financiën, gezondheidszorg, logies en verhuur ingezet voor een snelle ID Controle en het registreren van bezoekers of overnemen van de essentiële gegevens.

Naar aanleiding van de feedback van onze klanten hebben wij QuickFill uitgebreid met tal van functies waaronder de mogelijkheid om ook de Check4ID App te koppelen in plaats van een ID-Reader.

Beschikbaar als Add-On

QuickFill is beschikbaar als Add-On op Docview Studio waarmee men, zonder programmeer kennis, de gelezen gegevens in eigen software, webformulieren en CRM kan importeren.

Via een uniek template systeem kan men zelf bepalen welke gegevens van de ID-Bewijzen relevant zijn en welke men wenst te gebruiken.

QuickFill zorgt voor een naadloze en snelle overdracht van deze gegevens en voorkomt de fouten die kunnen ontstaan bij het handmatig overnemen.

QuickFill

Maak van iedere werkplek een registratie station

QuickFill in combinatie met onze ADK-147 Keyboard maakt van uw computer een uniek registratie station waarmee u snel en eenvoudig ID-bewijzen controleert en de gegevens kunt verwerken.

U bent met deze all-in-one oplossing geen aparte ID-Reader benodigd, deze is geïntegreerd in het toetsenbord en leest zowel de MRZ als de RFID Chip van tal van ID-bewijzen.

Meer informatie

Neem voor meer informatie omtrent QuickFill en de vele mogelijkheden geheel vrijblijvend contact met ons op.

Dit zal sluiten in 20 seconden