Nieuwe Full-Page ID-Readers multi-inzetbaar

De nieuwste Full Page ID-Readers zijn breed inzetbaar in tal van situaties waar het lezen, controleren, verifiëren en het foutloos verwerken van ID Bewijzen, Barcodes, personeels- en toegangspassen van belang is.

WID Scanner

Met een totaal nieuw camera concept, nieuwste belichtingstechnieken en geavanceerde pre- en imagingprocessing algoritmen, vormen de nieuwste Full-Page ID-Readers, waaronder de AVD-6860, de basis voor het verwerken en controleren van identiteitsdocumenten.

Naast dat deze Full-Page ID-Readers naadloos aansluiten op de vele mogelijkheden van de DVS Next software zijn ze tevens voorbereid op de komst van de in ontwikkeling zijnde digitale ID oplossingen.

Uitermate geschikt voor echtheidscontrole

De nieuwste Full-Page ID-Readers zijn multi inzetbaar voor tal van toepassingen variërend van snelle en adequate leeftijd- en identiteitscontrole tot aan geavanceerde document- en echtheidscontrole.

Door het toepassen van de nieuwe “High Definition Camera” met een totaal nieuwe behandeling van belichting en imaging tools worden in combinatie met DVS Next ongekende resultaten behaald.

Met de door ScanID ontwikkelde “Open Architectuur” toepassingen, welke modulair kunnen worden uitgebreid, bent u toekomstig gericht en betaald u alleen voor de functionaliteiten die u dan ook daadwerkelijk gebruikt.

De nieuwe Full-Page ID-Readers worden dan ook compleet met DVS Next voor Windows geleverd.

DVS Next WID Scanner

Meer informatie

Neem voor meer informatie geheel vrijblijvend contact met ons op.

Dit zal sluiten in 20 seconden