Ageproof Is Jouw Moderne Leeftijds-Verificatie Oplossing

Met onze geavanceerde technologie en gebruiksvriendelijke interface biedt AgeProof een naadloze en efficiënte manier om leeftijd te verifiëren, waarbij nauwkeurigheid en veiligheid voorop staan.

Uniek hulpmiddel bij verkoop van leeftijdsgebonden producten

Verhoog de vergewisplicht en voorkom discussies en onterecht vragen om identiteitsbewijzen van uw klanten en bezoekers.

Ageproof is modulair ontwikkeld en kan naar gelang wensen en functionaliteiten uitgebreid worden met tal van ID-Reader systemen voor ID-Controle, AI Camera’s voor leeftijdsschatting en tal van koppelingen met onder andere kassasystemen.

Daarnaast is Ageproof meertalig, resultaten en instructies in Nederlands, Engels, Duits, Frans en Spaans zijn beschikbaar. Ook kan men de instructies en teksten wijzigen.

Voorbeeld: Ageproof bij tabakszaken en tankstations

Ondersteuning

  • Geschikt voor alle ID-kaarten, visa en paspoorten die voldoen aan de ICAO standaard, verblijfsvergunningen en Nederlandse rijbewijzen voorzien van QR code.
  • Uitgebreide instellingsmogelijkheden voor leeftijdsgrenzen, weergaves en controles. Mogelijkheden voor eigen reclame en “Narrow Casting” wanneer verificatie niet actief is.
  • Compatibel met tal van ID-Reader systemen, waaronder Swipe- Half-Page en Full Page ID-Readers. Tevens compatibel met de Check4ID App voor Android en iOS.
  • Vele koppelingsmogelijkheden met kassa systemen en eigen oplossingen. In tal van uitvoeringen en combinaties leverbaar en geschikt voor integratie in kiosken.
  • Privacy en AVG gewaarborgd er worden geen gegevens opgeslagen of verwerkt.

Meer informatie

Ageproof is vanaf 1 augustus 2023 in Nederland en België leverbaar, neem voor de mogelijkheden geheel vrijblijvend contact met ons op.

Dit zal sluiten in 20 seconden