Om een Barcodering of “Direct Part Marking” toepassing goed te kunnen integreren, is het van belang het totale proces van Aanbrengen, Verifiëren, Uitlezen en Communiceren (M-V-R-C) te beheersen.

Specialisatie

De specialisten van ScanID hebben een meer dan 30 jarige ervaring op dit gebied en worden vaak geconsulteerd en wereldwijd ingezet door verschillende bedrijven, organisaties (waaronder GS1) en overheden.

  • ScanID levert derhalve een totaal oplossing en heeft haar producten nauw op elkaar afgestemd om een vlotte en kostenbesparende oplossing ook voor u te kunnen realiseren.
  • Hiermee levert ScanID ook de in de Direct Part Marking wereld gebruikelijke M-V-R-C (wat staat voor Mark, Verify, Read en Communicate). Waarbij de productlijn bestaat uit 2D Imaging en verificatiesystemen.
  • Ook voor toepassingen waarbij de aangebrachte barcode informatie aan internationale standaarden dient te voldoen, zoals UID (Defensie), GS1 (Medisch en Industrieel) en UDI (Medisch) is ScanID uw aanspreek partner.
SCANID is dé specialist op het gebied van aanbrengen, verifiëren en uitlezen van 2D Datamatrix codes

Wat is er mogelijk

een divers scala aan barcodering opties

barcodering

Markeren

Voor het aanbrengen van barcodes kunnen wij u adviseren over technieken zoals Thermo Transfer, Dot Peen, Laser en Inkjet

barcodering verificatie

Verifiëren

Verificatie software en hardware conform de internationale ISO-16022, ISO-15415 en AS-9132 standaard.

barcodering

Scannen

Een range aan 2D Imaging systemen, vaste positie scanners, handheld scanners en toepasselijke belichting systemen

barcodering

Communiceren

Het programmeren van interfaces of tools, maar ook het verwerken van data conform de internationale standaarden

“Now it’s time to play a brand new game called Name That barcode. Here’s the first one: “Thick black, thin white, thick black, thick white, thick black, thin white.” OK who’s going to identify that?


Humphrey Lyttelton
Nooit meer foute GS1 Barcodes met onze service en complete verificatie en validatie oplossingen

Unieke Oplossingen

Hardware & Software voor elke toepassing

Barcode Verificatie

ScanID levert een scala aan verificatie systemen voor Data Matrix codes en traditionele 1D barcodes waaronder tevens de GS1 Datamatrix.

Omdat verificatie opstellingen, bij Direct Part Marking maatwerk zijn, is het aan te bevelen dat u contact met ons opneemt voor advies.

Foutloze Barcodes

Met de door ScanID ontwikkelde oplossingen en service behoren foutieve barcodes, verkeerde datastructuren en verkeerde afmetingen, tot het verleden.

Met deze oplossingen bent u dan ook verzekerd dat uw barcodering wereldwijd leesbaar zijn en voldoen aan de gewenste specificaties.

Dit zal sluiten in 20 seconden