Met QuickFill kunt u de uitgelezen gegevens direct in uw CRM, formulieren, klantdossiers en contracten overnemen. Dit bespaart tijd, optimaliseert uw werkprocessen en vermindert foutpercentages bij het verzamelen van de gegevens.

Specifiek Ontwikkeld voor de Gebruiker

Met QuickFill hebben we een softwaretool ontwikkeld voor geautomatiseerde gegevensoverdracht van paspoorten, ID-Kaarten, Rijbewijzen en verblijfsvergunningen.

U neemt snel en eenvoudig de voor u relevante gegevens foutloos over van identiteitsdocumenten zonder deze handmatig te moeten invoeren.

In combinatie met onze ID-Readers, Docuspect en Docview Studio legt QuickFill de gegevens van het gescande document vast en levert de informatie snel en direct aan uw bestaande applicatie.

Snel & Eenvoudig

In QuickFill kunt u snel en eenvoudig de door u gewenste gegevens in een output profiel opnemen waarbij programmeer kennis niet benodigd is.

Eigen Programma Actief

QuickFill kan als service op de achtergrond werken waardoor alleen uw eigen applicatie actief op de voorgrond staat.

Geavanceerde sectie

QuickFill beschikt ook over een meer geavanceerde sectie met controle codes om specifieke formulieren, klantdossiers etc. in te vullen.

Inzetbaar bij allerhande toepassingen

Gezondheidszorg

Snel en foutloos patiƫnt gegevens opvragen, bijvoorbeeld in Zorgdomein

Check-In Hotels

Eenvoudig klant gegevens communiceren met uw Property Management Systeem

Registratie & Toegang

Registreer de gegevens van uw bezoekers foutloos in uw CRM of toegangscontrole systeem.

Verhuur

Registreer uw huurder bij verhuur of proefrit aan de hand van identiteitsbewijzen.

Meer dan Gegevensoverdracht

In combinatie met Docview Studio of Docuspect is QuickFill een welkome aanvulling om na document- en echtheidscontrole van het identiteitsbewijs de gegevens te communiceren met uw eigen software applicatie.

U kunt zelfs de meest essentiƫle controle items via QuickFill communiceren naar gelang deze voor u van toepassing zijn. Neem gerust contact met ons op voor de vele mogelijkheden.

Dit zal sluiten in 20 seconden