Toegang en registratie met Barcodes, NFC en Rijbewijzen

Met de ATR-210 als basis heeft men een snelle toegang tot parkeergarages, zwembaden, bedrijfsterreinen en milieustraten aan hand van barcodes, passen en moderne Nederlandse rijbewijzen.

De ATR-210 combineert het lezen van barcodes en RFID/NFC chips in een enkele Reader en is derhalve geschikt voor toegang en registratie in tal van sectoren. Daarnaast is de ATR-210 met zijn IP67 “sealing” geschikt voor buiten en binnen installaties.

Uniek, klein, IP67………… en zeer Snel

De kleine ATR-210 wordt in veel sectoren ingebouwd voor toegang en registratie in tal van toepassingen. Daarnaast voegt ScanID, als unieke feature, de mogelijkheid toe om moderne Nederlandse rijbewijzen te lezen en te verwerken.

Hiermee is de ATR-210 een Reader waar men de toegang aan de hand van 1D en 2D Barcodes, RFID/NFC passen en zelfs rijbewijzen kan regelen. Daarnaast is de ATR-210 geschikt voor het lezen van barcodes van mobiele telefoons, wearables, tickets en voorbereid op de digitale identiteit.

Zelfs contactloze betalingen (EMV) behoren tot de mogelijkheden.

Gemaakt om in te bouwen

De ATR-210 is leverbaar met een seriƫle, USB of Ethernet interface.

Volledig compatibel met Docview Studio voor Windows maar ook een middleware layer voor Linux, welke de gelezen data omzet naar keystrokes, behoort optioneel tot de mogelijkheden.

Tevens is een SDK voor integratoren en Solution Providers beschikbaar.

Met de ATR-210 heeft men een kostenbesparende Reader welke tal van losse apparaten combineert in een enkele unit.

Meer informatie

Neem voor meer informatie over de vele mogelijkheden van de de ATR-210 geheel vrijblijvend contact met ons op.

Dit zal sluiten in 20 seconden