Scancheck complete oplossing voor tal van branches

In samenwerking met onze partners introduceren wij Scancheck als complete oplossing voor lezen & controleren in tal van branches.

Scancheck is de totale hardware en software oplossing voor controle van identiteitsbewijzen, barcodes, RFID Tags, fingerprint, camera beelden en contactloze betalingen.

op maat gemaakt voor uw Branche

Met het Scancheck concept onderscheiden wij ons met branche gerichte innovatieve functies en “state-of-the-art” uitrustingen, welke voor en met de ondernemer worden ontwikkeld.

Het brede aanbod aan toepassings- en installatiemogelijkheden, in combinatie met onze moderne hard- en software, stelt ons in staat om flexibel te reageren op een breed scala aan specifieke klantvereisten.

Scancheck bestaat uit de succesvolle industriële- en persoonsidentificatie in combinatie met onze jarenlange ervaring en feedback vanuit de praktijk.

Scancheck voor tal van branches

Scancheck is al beschikbaar voor onderstaande branches en sectoren

Cannabis

Unieke oplossingen voor leeftijdscontrole in combinatie met “tweetraps” verificatie en koppelingen met kassa, verkoop en toegang.

Events

Leeftijdsschatting en leeftijdscontrole systemen voor toegang en registratie aan de hand van ID-Bewijzen, barcodes etc..

Hospitality

Complete oplossingen voor registratie, check-in en verificatie aan de hand van ID-Bewijzen met tal van koppelingen.

Leisure

Leeftijdsschatting en leeftijdscontrole systemen voor toegang aan de hand van ID-Bewijzen, barcodes, etc..

Rental

Unieke oplossingen voor registratie op kantoor of op locatie, met “tweetraps” verificatie aan de hand van ID-Bewijzen.

Security

Van leeftijdscontrole tot aan complexe toegangssystemen in tal van sectoren aan de hand van ID-bewijzen, barcodes etc..

Leeftijdsschatting en Gezichtsvergelijking

Binnen het Scancheck concept is het mogelijk om anonieme leeftijdsschatting en / of gezichtsvergelijking met de optische pasfoto of de pasfoto uit de chip van het identiteitsbewijs toe te voegen.

Meer informatie

Staat uw branche er nog niet bij of wenst u meer informatie over Scancheck en de vele mogelijkheden, neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op.

Dit zal sluiten in 20 seconden