Nieuwe OEM Ticket Readers beschikbaar

Gehard glas, IP67 en zowel USB als Seriële interface, zijn nu standaard bij de nieuwe OEM Ticket Readers. Waaronder de meest verkochte ATR-210, welke door tal van partijen wordt ingezet voor toegang, parkeergarages, zwembaden, fast-lanes etc.

Uniek in hun soort, de Ticket Readers, welke zowel allerhande 1D en 2D barcodes, RFID/NFC tags en kaarten kunnen verwerken, alsmede de mogelijkheid om contactloos te betalen. En dat alles in één enkele Scan unit.

Met hun IP67 rating kunnen de Ticket Readers ook buiten ingezet worden, en kan bijvoorbeeld de ATR-210 zelfs de Nederlandse Rijbewijzen lezen voor toegang en registratie. Waarbij men zowel de QR-Code als de gegevens van de Chip kan verwerken.

Breed inzetbaar in tal van toepassingen

De Ticket Readers zijn breed inzetbaar en naast de nieuwe standaard uitvoeringen met USB en Seriële interface zijn versies met Ethernet, POE en RSS-485 ook beschikbaar.

De OEM versies zijn dan ook geschikt om, zowel binnen als buiten, in te bouwen in tourniquets, slagbomen en eigen oplossingen.

Verder is communicatie met Windows en Linux mogelijk en hebben wij eventueel middleware voor Linux beschikbaar om gegevens als keystrokes te communiceren.

De ATR-210 is Niets voor niets de Benchmark bij toegang

Naast tickets, toegangspassen en mobiele telefoons met barcodes zoals bijvoorbeeld QR Codes, ondersteund de ATR-210 ook tal van passen voorzien van een NFC Chip en zogenaamde “druppels” welke het personeel vaak aan hun sleutelbos heeft.

De laatste jaren is de ATR-210 geadopteerd door onze Solution Providers in tal van sectoren waaronder musea, pretparken en industrie terreinen, maar ook zwembaden, toegang tot bedrijven en parkeergarages.

Zelfs de moderne Nederlandse rijbewijzen kunnen volledig gelezen worden met de ATR-210 in combinatie met onze Docview Studio software.

De toepassingen zijn legio, en men heeft maar één presentatie punt nodig welke elk ticket, barcode of NFC tag kan lezen en verwerken.

En met zijn IP-67 “front-sealing” en gehard glas is de ATR-210 ook buiten inzetbaar wat hem behoorlijk uniek maakt ten opzichte van andere gelijkwaardige oplossingen.

Meer informatie

Neem voor meer informatie omtrent de Ticket Readers en hun mogelijkheden geheel vrijblijvend contact met ons op.

Dit zal sluiten in 20 seconden