Docuspect is onze nieuwste generatie inspectie, verificatie en authenticatie software

Docuspect leest en controleert zowel de Machine Readable Zone (MRZ), de RFID Chip als de Visuele Inspectie Zone (VIZ) van de Identiteitsdocumenten en kan de gewenste gegevens en resultaten exporteren naar uw CRM of Back-End applicatie.

Uniek en Modern

Met haar unieke en moderne verwerking van identiteitsdocumenten en de op de praktijk aangepaste controles en weergaves, brengt Docuspect u een totaal nieuwe manier van inspectie, controle en verificatie.

Nieuw en Krachtig

De “State of the Art” algoritmes met specifieke “imaging” technieken in combinatie met de nieuwste Full-Page ID-Readers en de gebruikersvriendelijke interface, geven in één oogopslag de gewenste resultaten weer.

Snel en Adequaat

Lees de identiteitsdocumenten snel en verwerk de gegevens adequaat zonder fouten. Het foutgevoelige handmatig toevoegen van de benodigde gegevens behoort dan ook vanaf nu tot het verleden.

Maak de cirkel voor document inspectie compleet

Docuspect leest en verwerkt naast de MRZ en RFID Chip ook de moeilijker digitaal te verwerken gegevensgroep “VIZ” (Visuele Inspectie Zone) van paspoorten, ID-kaarten en rijbewijzen.

De informatie uit de VIZ is bijna onmisbaar, zeker voor toepassingen waarin gegevens uit identiteitsbewijzen verwerkt moeten worden, welke niet zijn opgenomen in MRZ of RFID Chip.

Daarnaast voert Docuspect kruiscontroles uit op de gegevens van de MRZ, RFID Chip en VIZ, zodat verwerking van foutieve gegevens tot het verleden behoren.

HET JUISTE gereedschap

Haal de juiste “Toolkit” binnen uw organisatie voor adequaat controleren en verwerken van identiteitsbewijzen

Vergelijk snel en adequaat de beschikbare gegevens van identiteitsdocumenten.

Verwerk gegevens zoals bijvoorbeeld datum van uitgifte en woonplaats welke niet in de MRZ staan.

Controleer of u met een specimen, vervalsing of kopie van een identiteitsbewijs van doen heeft.

Verwerk gegevens van identiteitsdocumenten zonder MRZ of RFID Chip.

Verstuur de gegevens en verificatie resultaten snel via XML of JSON naar uw eigen applicatie.

Werkt naadloos samen met onze Full-Page ID-Readers en Docview Studio voor Windows.

MEERWAARDE van Docuspect

Naast dat u zeker wilt weten wie u voor uw heeft, wilt u ook verifiëren of het getoonde identiteitsbewijs bij de juiste persoon behoort en of het identiteitsbewijs authentiek is en niet is vervalst of gemanipuleerd.

“Authenticatie en veiligheid vallen of staan met voorbereid zijn op wat gaat komen, niet op wat is.”

Docuspect bied u het voordeel van tijdig weten waar u mee te maken heeft, en voorbereid zijn op elke situatie.

Betrouwbaarheid van onvervalste documenten

Gegevens en informatie die u van een document leest, zijn pas vertrouwd als u zeker weet dat het document authentiek is.

Zekerheid dat de gelezen gegevens kloppen en er niet met de informatie geknoeid is. U kunt met een gerust hart de gegevens gebruiken voor uw eigen doeleinden.

Een legio aan controles die er voor zorgen dat alle aspecten van het document zorgvuldig beoordeeld worden. U heeft gedetailleerde informatie over elk aspect van het document.

Risicoanalyses geven u zekerheid over de authenticiteit van het aangeboden document. Maakt een eind aan twijfel over vervalsingen, kopieën en meer.

Maak uw Docuspect installatie compleet

Met de AVD-6850 of AVD-7050 Full Page ID-Reader ook wel WID-Scanner genoemd.

“Voor organisaties die persoonlijke gegevens van ID-kaarten, rijbewijzen, visa of paspoorten betrouwbaar willen vastleggen, bespaart Docuspect tijd, optimaliseert workflows en reduceert foutpercentages.”

– Alex

Dit zal sluiten in 20 seconden