AVD-4500 PHOTO-ID – OCR – Barcode Scanner

De AVD-4500 is de oplossing voor het binnen en buiten scannen van CR-80 / ID1 formaat kaarten en Barcodes, waaronder rijbewijzen en ID Kaarten, in alle licht- en weersomstandigheden.

De AVD-4500 is ontworpen voor gebruik onder alle weer- en lichtomstandigheden, zoals bewolkt, felle zon en regen.

Daglicht en Ultraviolet Beelden

De AVD-4500 maakt zowel een kleurenafbeelding als een Ultraviolet afbeelding van een Identiteitskaart, Rijbewijs of andere (eigen) passen / kaarten.

Wanneer een identiteitskaart met foto aan de AVD-4500 wordt getoond, wordt de foto op de kaart automatisch gedetecteerd, bijgesneden en geroteerd, zodat zowel de portret- als de kaartafbeeldingen van de houder kunnen worden weergegeven.

Met behulp van additionele software, welke OCR ondersteund kan de Visuele Inspectie Zone (VIZ) uitgelezen worden van identiteitskaarten maar ook van eigen passen en EHIC medische kaarten, en feitelijk elk CR-80/ID1 document.

Tevens ondersteund de AVD-4500 optioneel alle traditionele 1D en 2D Barcodes.

Ontworpen voor inbouw

De AVD-4500 is een OEM-apparaat dat is ontworpen voor integratie in zelfbedieningskiosken en toegangspoorten en kan zowel binnen als buiten worden ingezet.

Voor de AVD-4500 is een voeding benodigd van 24 volt (Molex Connector). De aansturing en communicatie geschiedt via USB.

Optioneel is een SDK (Software Development Kit) voor Windows leverbaar voor integrators.

Meer informatie

Neem voor meer informatie over de AVD-4500 en de mogelijkheden contact met ons op.

Dit zal sluiten in 20 seconden