ValidateDMx is het complete 2D kwaliteitsvalidatiesysteem voor Data Matrix ECC 200 codes. Het is ontworpen om te werken op alle soorten directe markering (DPM) en label markering toepassingen.

Om een label of “Direct Part Marking” toepassing goed te kunnen integreren, is het van belang het totale proces van Aanbrengen, Verifiëren, Uitlezen en Communiceren (M-V-R-C) te beheersen.

Internationale Standaarden

Verifieer de Data Matrix conform de ISO-16022, ISO-15415, AES-9132SA, DoD, AIM

En zie in één oogopslag of de Data Matrix voldoet aan deze internationale standaarden.

Data Structuur

Controleer de opgenomen gegevens conform de ISO-15418 en ISO 15438

En valideer deze conform GS1, UID en UDI, waaronder FNC1 en de applicatie identifiers

Uitgebreide Rapportages

Genereer uitgebreide rapportages van verificatie en validatie resultaten

Welke in uw industrie van toepassing zijn, waaronder Automotive, Electronics, Healthcare

Leverbaar als Basic of Full Versie

ValidateDMx is als Basic versie voor de meest gebruikte verificaties leverbaar en als Full versie met verschillende add-ons waaronder comparison, historie en uitgebreide analyses voor productie omgevingen.

Datamatrix is Gestandaardiseerd in vele sectoren

In tal van industrieën dienen fabrikanten op hun producten en componenten een Datamatrix code aan te brengen, welke de benodigde informatie bevat, waaronder artikelcode, houdbaarheid en lot / batch nummer.

Men dient bij het aanbrengen dan ook te zorgen dat deze Datamatrix code, in de gehele keten, leesbaar is tot het einde van de levensduur van het product of component.

Verschillende internationale industrie standaarden, waaronder defensie (UID), medisch (UDI) en industrieel (GS1), schrijven dan ook voor dat de aangebrachte Datamatrix code fysiek dient te voldoen aan de ISO-16022 en ISO-15415.

Daarnaast dient de datastructuur van de gegevens conform de ISO-15418 en ISO-15438 standaarden te zijn.

Geavanceerde algoritmes

ValidateDMx is gebouwd op basis van onze award winning Phoenix decoding algoritmes in combinatie met krachtige pre-processing en imaging technieken.

Fixed 2D Imagers

ValidateDMx is compatible met de hoogwaardige Fixed Position 2D Imagers van MTS. Andere Imagers of camera systemen zijn optioneel aan te sluiten.

Voldoe aan de ISO-15416

Met de optioneel verkrijgbare lenzen en belichtingssystemen is het mogelijk om uw verificatie en validatie opstelling conform de ISO-15416 standaard in te richten.

Kwaliteitscontrole

Met de instelbare validatie parameters houd u de kwaliteit van de aangebrachte Datamatrix code tijdens het productie proces in de gaten.

Extra functies

Comparison

Vergelijk de gemarkeerde Datamatrix code met vooraf ingestelde parameters en bouw een referentiekader met historie op voor directe monitoring.

Print Growth

Controleer de Cell-Size als info parameter voor controle van de markeer apparatuur zoals laser, dot peen, inkjet en thermal transfer.

UDI, UID en GS1

Uitgebreide controle van Applicatie Identifiers en opbouw en structuur van de gegevens in de Datamatrix conform de internationale standaarden.

Historie / rapportage

Hou de historie van de verificatie en validatie bij en bereken per parameter de beste instellingen voor de gebruikte aanbreng methode.

Dit zal sluiten in 20 seconden