Leeftijdscontrole oplossingen voor de Retail en Detailhandel

Met de komst van de nieuwe Drank- en Horecawet (DHW) en verhoging van de leeftijd naar 18 jaar, lanceerde ScanID begin 2013 de eerste leeftijdscanner gebaseerd op de Half-Page scan techniek.

Aan de hand van Paspoorten, ID-Kaarten en rijbewijzen kon men snel de leeftijd vaststellen van klanten in de retail en detailhandel.

Vandaag de dag wordt deze leeftijdscanner nog steeds ingezet in de retail en is deze, met duizenden exemplaren in het veld, de meest gebruikte leeftijdscanner voor leeftijdscontrole.

Tevens is de Check4ID App voor Android en iPhone geschikt gemaakt voor snelle leeftijdscontrole, zodat men ook mobiel de leeftijd snel kan controleren.

retail

Een “must” voor de Retail en detailhandel

  • Adequate Leeftijdscontrole bij verkoop
  • Voorkomen van “doorgeven” van identiteitsbewijzen

Wat mag u niet met de identiteitsgegevens

  • U mag geen gegevens van het identiteitsbewijs opslaan
  • U mag geen kopie opslaan van het identiteitsbewijs
Check4ID Age Steeds Meer Ingezet

Steeds meer retail en detailhandel bedrijven gebruiken onze Check4ID Age app voor Android en iPhone om snel de leeftijd vast te stellen.

Mede door de “Slim Scannen” functionaliteit en de mogelijkheid om ook de QR code van het rijbewijs te kunnen scannen zorgen voor een adequate en snelle verwerking, zonder dat men onnodig meer gegevens verwerkt.

Uiteraard kunt u Check4ID Age eerst gratis uitproberen of deze wijze van leeftijdscontrole ook voor uw organisatie geschikt is.

Klik hier voor meer informatie of neem geheel vrijblijvend contact met ons op voor de mogelijkheden.

check4id in retail
Combinatie Van Mobiele Oplossingen Met Een Vast Centraal Systeem

Met het Multi Platform Check4ID heeft u altijd de mogelijkheid om zowel mobiel of met een vaste opstelling de identiteitsbewijzen te scannen en te controleren.

Alle versies van Check4ID, zoals Android, iOS en Windows werken nauw samen en u heeft altijd “live” de juiste gegevens ongeacht u nu een mobiele telefoon of een computer met een ID-Scanner gebruikt.

Tevens kunt u Check4ID in combinatie met Docview Studio gebruiken.

Neem gerust geheel vrijblijvend contact op voor meer informatie.