Het laatste wapenfeit op het gebied van moderne identiteits- document- en leeftijdscontrole is ons Multi-Platform Check4ID

Met het Multi-Platform programma Check4ID scant u snel en gemakkelijk alle moderne ID-kaarten, paspoorten, verblijfsvergunningen en rijbewijzen voorzien van een NFC chip. Check4ID werkt op Android, iOS en Windows.

Snel en eenvoudig ID bewijzen lezen

U kunt eenvoudig de MRZ en NFC-Chip gegevens verifiëren, alle relevante details verwerken, zoals persoonlijke informatie en pasfoto’s, en deze gebruiken volgens de behoeften van uw organisatie.

Daarnaast bevat Check4ID innovatieve functionaliteiten waardoor men het kan gebruiken voor snelle leeftijdscontrole of uitgebreide identiteits- of documentcontrole.

Check4ID Ondersteunt De Volgende Identiteitsdocumenten

Zowel nationale als internationale ID Bewijzen

DOCUMENTEN MET MRZ

Lees alle nationale en internationale ID Kaarten, Paspoorten en Visa’s volgens de ICAO 9303 standaard. Daarnaast ook vele “Near ICAO” documenten.

RIJBEWIJZEN

Lees ook de Europese Rijbewijzen, (waaronder de NLD rijbewijzen model 2014 en model 2018), welke voorzien zijn van MRZ, QR-code en NFC chip.

BARCODES

Middels diverse barcodes is er ondersteuning voor bv. de Amerikaanse en Canadese rijbewijzen. Neem voor specifieke ondersteuning contact met ons op.

Check4ID Is Compatibel Met DocView Studio

De unieke combinatie tussen Check4ID en Docview Studio kan een vervanger zijn van de traditionele opstelling van een ID-Scanner met software.

U kunt dan ook Check4ID beschouwen als een intelligente scanner voor ID-Bewijzen, welke controles uitvoert en gegevens kan communiceren met Docview Studio, i.p.v. een ID-Scanner gebruikt u uw iPhone of Android telefoon.

Het voordeel is dan ook dat u de gewenste gegevens “live” kunt communiceren met Docview Studio, maar u kunt deze ook eerst in Check4ID tijdelijk opslaan voor latere verwerking via Docview Studio.

Hiermee kunt u het ID-Bewijs van uw klant op locatie controleren en de gewenste gegevens later op kantoor verwerken.

Snelle En Adequate Leeftijdscontrole

Maak van uw telefoon een snelle mobiele leeftijdscanner.

Leeftijd Controleren

Snel en eenvoudig de leeftijd aan de hand van ID-kaarten, paspoorten en Europese rijbewijzen, welke voorzien zijn van een NFC chip, controleren.

Slim Scan Mode

Snel resultaat met onze unieke “Slim Scan Mode” waarbij alleen de voor leeftijdscontrole benodigde leesacties worden uitgevoerd.

Leeftijdsgrenzen

Stel meerdere leeftijds grenzen in. Zoals jonger dan 16 jaar, 16 of 17 jaar en 18 jaar en ouder. Andere leeftijdsgrenzen zijn uiteraard mogelijk.

check4id age
Uitgebreide Identiteits– En Documentcontrole

Stel Check4ID in op gedetailleerde resultaten

check4id

Authenticatie

Weet snel en eenvoudig of u kunt vertrouwen op de authenticiteit van een identiteitsdocument door controles op MRZ en NFC chip, waaronder AA en PA authenticatie en controle op DS / CSCA.

Verificatie

Check4ID voert de door u gewenste verificatie uit op de MRZ en NFC chip van een identiteits document met extra controles waaronder de verval datum en leeftijdsgrens.

Informatie

Bepaal welke gegevens van een identiteitsdocument voor u van belang zijn en verwerk deze in uw eigen back-end systeem. Check4ID ondersteund standaard JSON, XML en PDF.

Meer informatie

Neem voor meer informatie over Check4ID, de vele mogelijkheden en verschillende abonnementsvormen contact met ons op.

Ook kunt u meer informatie vinden op de speciale website van Check4ID of op Scanactive.com.

check4id now

Nieuw – Identiteitscontrole op afstand, klik hier…

check4id now

Dit zal sluiten in 20 seconden