Vele nationale en internationale Solution Providers en Integrators maken gebruik van onze unieke “Front-End” in hun eigen software applicaties, waarbij de “Front-End” al het werk voor collectie van gegevens en controles voor haar rekening neemt.

Onze “Front-End” van hardware en software is programmeertijd- en kostenbesparend en heeft zich in tal van sectoren en branches in de loop der jaren bewezen.

integrators

Interfaces

Met onze interfaces bent u zeker van het lezen en verwerken van nationale en internationale identiteitsbewijzen en barcodes.

integrators

Ontwikkeling

Wij ondersteunen u bij de implementatie van hardware en software voor het verwerken van Identiteitsbewijzen en barcodes.

integrators

API / SDK

Sinds begin 2022 hebben wij voor onze Solution Providers en integrators optionele SDK’s beschikbaar voor onze Full Page en Half Page ID-Readers.

Ontwikkel & Test sets

Voor integrators hebben wij, voor het lezen en verwerken van ID Bewijzen, verschillende ontwikkelsets beschikbaar.

Deze bestaan, afhankelijk van gebruik en toepassing, uit de benodigde hardware en software voor integratie in eigen oplossingen en systemen, waaronder kiosk, vendingmachines, fast-lanes etc.

Solution Providers

In tal van sectoren en branches werken wij samen met gecertificeerde Solution Providers

Enorme groei

krijg uw aandeel in de snel groeiende markt voor identiteitscontrole.

Nieuwste technologieën

gebruik onze innovatieve technologie om uw concurrentie voor te zijn.

Bescherming

bescherm uw ideeën en kansen door uw projecten bij ons aan te kondigen.

technische hulp

profiteer van onze technische expertise door middel van advies, training en ondersteuning.

providers

Ook Solution Provider worden?

Geef hier uw motivatie weer waarom u een Solution Provider van ScanID wenst te zijn.