Leeftijdscontrole oplossingen voor de Supermarkten

Nadat ScanID de eerste Half-Page Leeftijdscanner op de markt had gebracht, begonnen verschillende landelijke supermarktketens met het testen van deze leeftijdscanner bij hun kassa systemen.

Mede door de komst van de nieuwe Drank- en Horecawet (DHW) en verhoging van de leeftijd naar 18 jaar, welke toenmalig per 1 januari 2014 zou ingaan, kwam dit in een stroomversnelling.

In 2015 bracht ScanID de AVD-540 met kassakoppeling op de markt welke onder andere geschikt was om te koppelen met StoreMate en kassasystemen van Toshiba.

Vandaag de dag worden deze leeftijdscanners nog steeds ingezet bij supermarkten en zijn deze, met duizenden exemplaren in het veld, de meest gebruikte leeftijdscanners voor leeftijdscontrole.

supermarkten

Een “must” voor de Supermarkten

  • Adequate Leeftijdscontrole bij verkoop
  • Controle van leeftijd bij bezorgen van boodschappen

Wat mag u niet met de identiteitsgegevens

  • U mag geen gegevens van het identiteitsbewijs opslaan
  • U mag geen kopie opslaan van het identiteitsbewijs

Verhoog de vergewisplicht met onze nieuwste oplossingen

Met de unieke combinatie van intelligente leeftijdsschatting en leeftijdscontrole systemen, zijn de mogelijkheden legio voor ondersteuning met de vergewisplicht, bij verkoop van leeftijdsgebonden producten.

Voor bemande kassa’s zijn de Stand-Alone uitvoeringen een extra niveau van zekerheid voor kassa-operators die leeftijd en ID-Bewijzen controleren.

Met de combinaties, welke men rechtstreeks kan installeren in “self-checkout-terminals” of kiosken, kan men een nauwkeurige leeftijdsschatting uit voeren en waar nodig ID-bewijzen controleren.

Partners & Opdrachtgevers

Onze oplossingen worden door tal van organisaties ingezet.

Combinatie Van Mobiele Oplossingen Met Een Vast Centraal Systeem

Met het Multi Platform Check4ID heeft u altijd de mogelijkheid om zowel mobiel of met een vaste opstelling de identiteitsbewijzen te scannen en te controleren.

Alle versies van Check4ID, zoals Android, iOS en Windows werken nauw samen en u heeft altijd “live” de juiste gegevens ongeacht u nu een mobiele telefoon of een computer met een ID-Scanner gebruikt.

Tevens kunt u Check4ID in combinatie met Docview Studio gebruiken.

Neem gerust geheel vrijblijvend contact op voor meer informatie.

supermarkten

Dit zal sluiten in 20 seconden