Onze Partners

ScanID ontwikkelt in eigen beheer hardware en software voor persoonsidentificatie, productidentificatie en verificatiesystemen. Daarnaast werkt ScanID nauw samen met nationale en internationale vooruitstrevende fabrikanten van OCR- en 2D-Imaging engines.

Met de combinatie van deze samenwerking en ons eigen R&D lab ontwikkelen wij, in een markt van continue toenemende vraag, kant-en-klare identificatieoplossingen.

Enkele van onze partners zijn:

...

Elyctis

De Franse fabrikant Elyctis is gespecialiseerd in de ontwikkeling van hardware en software welke zich toelegt op identiteitsbewijzen. Elyctis is in 2008 opgericht en heeft jarenlange expertise in eID projecten, evenals hardware en software ontwikkelingen. ScanID werkt nauw samen met Elyctis op het gebied van de Half Page techniek en is daarnaast dé distributeur voor Nederland, België, Luxemburg en Zwitserland.

Website: www.elyctis.fr

...

Desko

De Duitse fabrikant Desko is een toonaangevende leverancier van ID Controle apparatuur voor vliegvelden, banken, veiligheid, zelfbediening en gastvrijheid.

Desko werkt nauw samen met Duitse onderzoeksinstituten en universiteiten op het gebied van opto-elektronica en beeldverwerking.

Website: www.desko.de

...

MTS

ScanID is dé Europese distributeur van de Tohken 2D imager systemen van de Japanse fabrikant Mars Tohken Solutions. MTS produceert hoogwaardige hardware voor het uitlezen en verwerken van barcodes, 2D codes en RFID en heeft in Japan een groot marktaandeel. ScanID levert de Tohken systemen aan bedrijven in verschillende sectoren, waaronder Hitachi, Panasonic, Nissan, Fokker. Daarnaast levert ScanID via MTS de door haar ontwikkelde 2D Datamatrix verificatie software aan bedrijven in Japan en Azië.

Website: www.mars-tohken.co.jp

...

RestPort

RestPort Technologies levert de producten en diensten van ScanID, welke specifiek zijn ontwikkeld voor de juridische sector. De relaties van Restport zijn onder andere notarissen, advocaten en gerechtsdeurwaarders.

Website: RestPort