AVD-6850 – De perfecte WID Scanner

De AVD-6850 Full-Page ID-Reader, wereldwijd in gebruik bij douane en vliegvelden,

wordt steeds meer ingezet als WID Scanner voor uitgebreide document- en echtheidscontrole bij overheden en verschillende branches.

Het Nieuwste Van Het Nieuwste

De AVD-6850 Full-Page ID-Reader is een ultramoderne eMRTD-Scanner met meerdere belichtingen en de mogelijkheid om 1D en 2D Barcodes uit te lezen.

Vanaf het begin is de AVD-6850 ontworpen om hoge prestaties te leveren en combineert het een esthetisch aantrekkelijk ontwerp met maximale flexibiliteit om het de ideale keuze te maken voor bijna elke documentcontrole toepassing.

Het innovatieve ontwerp maakt het mogelijk om meerdere ongecomprimeerde afbeeldingen met hoge resolutie (zichtbaar, IR en UV) vast te leggen. In vergelijking met bestaande ID Scanners wordt de transactietijd aanzienlijk verkort, wat productiviteit en kostenbesparingen oplevert.

Snelle Verwerking Van MRZ En NFC Chip

De AVD-6850 leest supersnel elk ID-bewijs. Afhankelijk van de gewenste identiteitsinformatie kost dit slechts tussen de 1 en 8 seconden.

Naast de snelle verwerking van nationale en internationale ID-kaarten, Visa’s, verblijfsvergunningen, paspoorten en rijbewijzen controleert de AVD-6850 in combinatie met de software standaard de MRZ en NFC Chip.

Klaar Voor De Toekomst

Deze multi-functionele Full-Page ID-Reader is voorzien van de laatste technieken op het gebied van het lezen van identiteitsdocumenten en beschikt over een keur aan extra functies, waaronder het lezen barcodes van smartphones, wearables, tablets en papier.

Met zijn unieke bouw kan de AVD-6850 ingezet worden als desktop ID-Reader of snel en elegant ingebouwd worden in self-service terminal of kiosk.

Hiermee vervallen de specifieke Full-Page kiosk / inbouw ID-Readers.

Volledig Compatibel

Maak een einde aan de problemen met “specifieke eigen drivers” welke na een update van Windows ineens niet meer functioneren.

De AVD-6850 is 100% compatibel met Windows, zodat u niet ineens wordt geconfronteerd me het feit dat bijvoorbeeld de RFID functionaliteit niet meer werkt.

Daarnaast is de AVD-6850 volledig compatibel met Docview Studio voor Windows, ons multi-platform Check4ID en Docuspect met template database voorzien alle nationale en internationale identiteitsdocumenten voor uitgebreide echtheidscontrole.

Optioneel Uitbreidbaar

De AVD-6850 kan worden uitgebreid met een innovatieve “drop-in” module voorzien van een SmartCard of MSR slot of beide.

Dankzij het elegante ontwerp kan deze module snel, ook later, op locatie worden ingebouwd.

meer informatie

Neem gerust geheel vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie omtrent de AVD-6850.

Dit zal sluiten in 20 seconden