Ook nu sponsort ScanID carnavalsverenigingen met gratis Check4ID Age App

Na het succes tijdens carnaval begin 2023 heeft ScanID wederom besloten om Carnavalsverenigingen en Horeca de helpende hand te bieden bij de leeftijdscontrole tijdens de opening van het carnavalsseizoen op 11 november.

Snelle leeftijdscontrole aan de hand van ID Bewijzen, zoals ID Kaarten, verblijfsvergunningen, paspoorten en Nederlandse rijbewijzen met de Check4ID Age App.

Maak van uw iPhone of Android mobiele telefoon een heuse leeftijdscanner die snel en eenvoudig de leeftijd weergeeft en de identiteitsdocumenten controleert.

Vraag uw gratis Keycode aan, echter OP=OP

Stuur een email naar info@scanid.nl en vraag om de keycode. Deze bestaat uit zowel een QR Code als een link om u zelf te registeren voor een account op scanactive.com

Scan eenvoudig met uw mobiele telefoon deze keycode.

Na registratie is uw account direct actief en kunt u gelijk werken met de Check4ID Age App.

Uiteraard vind u na registratie de link naar de Check4ID Age App in de Google Play Store of App Store. Het email adres en wachtwoord welke u hebt opgegeven bij de registratie zijn tevens uw login gegevens in de Check4ID Age App.

Voor de werking van de Check4ID Age App verwijzen wij u graag naar deze pagina.

Check4ID Age App is tevens de keuze van de landelijke NIX18 campagne om digitaal de leeftijd vast te stellen.

Voorwaarden

ScanID B.V. stelt het gebruik van de Check4ID Age App gratis beschikbaar. ScanID B.V. is niet aansprakelijk voor de juiste werking van de Check4ID Age App of haar resultaten. Daarnaast is dit een éénmalige actie waarbij de periode om de Check4ID Age App te gebruiken gelimiteerd is tot 7 dagen.

Advies is dan ook de Keycode niet eerder dan 5 november te activeren zodat men tot en met 12 November er gebruik van kan maken.

Aanvragen voor Keycodes worden alleen tijdens onze kantoor uren in behandeling genomen. Wij hebben een aantal Keycodes voor de actie aangemaakt volgens het OP=OP principe.

Wij accepteren dat er maximaal drie verschillende devices gebruikt worden met dezelfde inloggegevens tijdens deze periode. Let wel dat dit volgens onze fair-use policy is. Bij misbruik kan het voorkomen dat het account wordt geblokkeerd.

Meer informatie

Wenst u meer informatie, komt u er niet uit….. neem gerust contact met ons op.

Dit zal sluiten in 20 seconden