Full-Page ID-Readers steeds meer ingezet

De Full-Page ID-Readers zijn opnieuw bezig aan een sterke opmars in identificatie land, als de ultieme oplossing, voor het lezen en verwerken van ID bewijzen.

Met de toenemende mobiliteit van de bevolking en groeiende internationale migratie, wordt het gebruik van ID-Readers en validatie technologieën om identiteitsdocumenten te controleren en te verifiëren, een standaardpraktijk in tal van sectoren.

Know your customer (KYC)

Technologieën die voorheen beperkt waren tot overheidstoepassingen, worden vaker gebruikt in commerciële toepassingen om de beveiliging te versterken en fraudegevallen te voorkomen.

Meer geavanceerde criminaliteit heeft geleid tot veranderingen in de overheidswetgeving en zakelijke praktijken die de procedures voor Know Your Customer en antiwitwaspraktijken verlengen.

Deze extra stappen belasten het inschrijvingsproces en zijn van invloed op de ervaringen van zowel klanten als medewerkers.

Steeds meer organisaties, al dan niet ingegeven door de wetgeving, gaan dan ook over tot de controle en verificatie van identiteitsdocumenten met Full-Page ID-Readers, alvorens hun diensten aan te bieden.

Tevens adviseren steeds meer branche organisaties om zogenaamde WID Scanners in te zetten. Deze Full-Page ID-Readers waaronder de AVD-6850 en AVD-7050 worden dan hiervoor ook steeds meer ingezet.

Check-In & Bezoekers registratie

het gebruik van identiteitsdocumenten om te registreren voor toegang tot openbare, particuliere en financiële diensten wordt steeds gebruikelijker.

Full-Page ID-Readers en validatietechnologieën stellen individuen, bedrijven en organisaties in staat om het hoogste niveau van zekerheidsnormen te volgen in overeenstemming met ICAO, NIST en andere overheidsinstanties.

Tijd en kostenbesparend

Door onze gespecialiseerde Full-Page ID-Readers te combineren met bedrijfseigen software, heeft ScanID geholpen, om het proces van het vastleggen en verifiëren van alle belangrijke soorten identiteitsdocumenten te automatiseren en te versnellen.

Daarnaast vermindert het gebruik van moderne ID-documenten en geavanceerde Full-Page ID-Readers de behoefte aan getrainde ID-documentspecialisten, wat tijd en geld bespaart.

Meer informatie

Voor meer informatie over de Full Page ID-Readers, het gebruik en de vele mogelijkheden kunt u geheel vrijblijvend contact met ons opnemen.

Dit zal sluiten in 20 seconden