Ageproof systemen bij verkoop alcohol en tabak

Onze nieuwste lijn van modulaire leeftijdscontrole systemen, Ageproof, wordt vooruitlopend op de aangescherpte wet- en regelgeving ingezet bij verkoop van alcohol en tabak.

Moderne AI gedreven leeftijdsschatting, gecombineerd met controles van identiteitsbewijzen, maken van Ageproof dé effectieve en snelle leeftijds-verificatie oplossing.

Tal van branches welke leeftijdsgebonden producten verkopen, waaronder alcohol en tabak, bereiden zich dan ook voor op de aankomende wijzigingen in de Nederlandse en Belgische wet- en regelgeving.

Open Architectuur en Modulair uit te breiden

Bij de ontwikkeling van Ageproof heeft het team van ScanID nauw gekeken naar haar grote “installed base” van leeftijdscontrole systemen, de wensen van de verschillende branches en de geldende wet- en regelgeving in tal van landen.

Dit heeft geresulteerd in modulaire oplossingen, waarbij ondernemers al naar gelang eigen wensen, locatie, ruimte en lokale regelgeving, zelf kunnen bepalen of men een basis, standaard of geavanceerd systeem gaat installeren voor adequate leeftijdscontrole.

Met als voordeel dat men deze altijd snel en eenvoudig kan uitbreiden met de gewenste functionaliteiten of koppelingen met derde systemen, waaronder kassa systemen.

Hiermee komen we ook tegemoet aan de kleinere locaties waar minder leeftijdscontrole bewegingen benodigd zijn en de investeringen in de oplossing worden gereduceerd.

ageproof

Meer informatie

Neem voor meer informatie over Ageproof en de vele mogelijkheden geheel vrijblijvend contact met ons op.

Dit zal sluiten in 20 seconden