Steriel ID bewijzen en barcodes scannen met de iPhone

Met name incheckers, die mensen in teststraten registreren, kunnen met een speciale behuizing voorzien van een extra 2700 mAh batterij, een iPhone 7, 8 of SE 2nd generatie gebruiken.

Om steriel de ID bewijzen zoals paspoorten, ID-kaarten en rijbewijzen te scannen.

Daarnaast is deze oplossing uiteraard inzetbaar in tal van andere toepassingen waarbij steriel werken van groot belang is, waaronder het scannen van allerhande barcodes.

Unieke Steriele Oplossing Voor Het Scannen Van ID Bewijzen

Bezorgd over infectiebeheersing in de tijd van COVID-19?

Deze oplossing is uw antwoord!

Met de combinatie van deze unieke steriele behuizing en Check4ID kunt u met een iPhone 7,8 of SE 2gnd, alle nationale en internationale ID bewijzen welke voldoen aan de ICAO 9303 standaard en de Nederlandse rijbewijzen model 2014 en 2018 scannen en verwerken.

Helpt De IPhone Overleven

Een iPhone die in de gezondheidszorg wordt gebruikt, moet bestand zijn tegen hetzelfde agressieve chemische desinfectieprotocol dat elk ander medisch apparaat ondergaat.

De combinatie van een naadloze constructie, een hoge IP-classificatie en de steriele behuizing, maken dat deze specifieke oplossing de Iphone beschermt en snel en volledig kan worden schoongeveegd met zelfs de meest agressieve chemicaliën.

Het onbreekbare glas van Dragontrail ™ levert de aanraakgevoeligheid van het scherm die u nodig hebt, terwijl de oplossing de iPhone volledig omsluit en beschermt tegen bacteriën en virussen die proberen mee te liften.

Verdubbel De Batterij Capaciteit Van De IPhone

De behuizing biedt ruimte voor een gemakkelijk verwisselbare, externe batterij die de levensduur van de iPhone meer dan verdubbelt.

Tevens wordt de batterij status getoond aan de hand van een geïntegreerde meter.

Optioneel is een flexibel batterijoplaadsysteem met opties zoals een batterijhouder met 5 of 10 bays beschikbaar, die horizontaal of verticaal kan worden gemonteerd om in elke werkruimte te passen.

De laadstatus van elke batterij wordt duidelijk aangegeven, waardoor giswerk wordt voorkomen.

Meer informatie

Neem voor deze unieke steriele oplossing gerust contact met ons op voor meer informatie.

Dit zal sluiten in 20 seconden