ScanID voegt steriele barcode scanners toe aan haar productlijn

In deze huidige tijd is het cruciaal om in verschillende processen steriele apparatuur te gebruiken om kruisbesmetting te voorkomen.

De Barcodescanners kunnen worden gedesinfecteerd met de meest agressieve chemicaliën in de industrie, waardoor het sterilisatieproces een fluitje van een cent wordt.

Met de speciale behuizing, kan men de grootst mogelijke veiligheid handhaven, terwijl men snel en adequaat belangrijke gegevens kan blijven vastleggen.

Betrouwbaar Scannen Van 1D En 2D Barcodes

Voor 75% van het scannen van barcodes werkt vrijwel elke barcodescanner.

Maar voor diegenen waar snel, nauwkeurig en betrouwbaar scannen van zelfs beschadigde barcodes het verschil maakt in kwaliteitsvolle patiëntenzorg,

En voor diegenen die de mogelijkheid willen hebben om te scannen waar anderen dat gewoon niet kunnen … zijn er de barcodescanners van Code.

CodeShield® Level 3-Behuizing

De steriele barcodescanners zijn gebouwd met een CodeShield® Level 3-behuizing die klaar is voor desinfectie.

Deze behuizing is PVC-vrij en IP65-geclassificeerd, waardoor de componenten van de barcodescanners worden beschermd tegen agressieve chemische reinigingsmiddelen, stof en water.

De robuuste behuizing is zelfs gebouwd om meerdere keren op beton te vallen.

Unieke Dubbele Optiek En Anti-Reflectie Technologie

Met de gepatenteerde optiek met twee velden, zowel hoge resolutie als breed veld, in dezelfde barcodescanner stelt de gebruiker instaat om zowel de kleine 2D barcodes, waaronder Datamatrix en QR code, te scannen als de grotere 1D barcodes.

Daarnaast zijn de barcodescanners voorzien van een specifieke technologie voor het verminderen van reflecties bij het lezen van barcodes op transparante en glanzende oppervlakken.

meer informatie

Neem voor meer informatie over deze steriele barcodescanners gerust contact met ons op.

Dit zal sluiten in 20 seconden