Professioneel en mobiel ID Bewijzen lezen, ook op locatie klant

Met de Europese verordering 2019/1157 worden de Identiteitsdocumenten van alle aangesloten Europese landen voorzien van extra beveiligingskenmerken en biometrische gegevens, waaronder vingerafdrukken.

Met de mobiele AVD-340 ID-Reader zijn organisaties dan ook voorbereid om mobiel en professioneel de identiteitsbewijzen te lezen, te verifiĆ«ren en te verwerken.

Voor de AVD-340 welke werkt met Android, Windows, MacOS en Linux is tevens een optionele SDK beschikbaar om deze te integreren in eigen ontwikkelingen en applicaties.

All-In-One ID-Reader Met Tal Van Functies

De AVD-340 bestaat uit een combinatie van verschillende “engines” voor het lezen van MRZ, RFID/NFC, Smartcard en vingerafdrukken en dit gecombineerd in een smalle behuizing.

Zo ondersteund de AVD-340 alle nationale en internationale identiteitsdocumenten welke voldoen aan de ICAO-9303 standaard, Near ICAO, Europese rijbewijzen voorzien van MRZ en NFC chip, alsmede Smartcards conform ISO 7816, waaronder de Belgische eID kaarten.

Met de “Multi-USB” kabel kan de AVD-340 verbonden worden met Android smartphones, tablets, laptops (Windows/Mac) en systemen welke op Linux draaien.

Meer informatie

Neem voor meer informatie omtrent de AVD-340 en de mogelijkheden geheel vrijblijvend contact met ons op.

Dit zal sluiten in 20 seconden