Modulaire AVD-6850 ID-Reader voor inbouw of desktop gebruik

Met de modulair ontwikkelde AVD-6850 Full Page ID-Reader, kunnen we "operators" voorzien van een naadloze integratie in kiosken, balies en poorten.

Niet voor niets is deze ID-Reader wereldwijd op tal van locaties en vliegvelden geïnstalleerd bij in-check terminals, boarding gates en bagage afgifte punten.

Ook in de commerciële sector wordt de AVD-6850 op steeds meer locaties ingezet bij controle van identiteitsdocumenten en registratie, waaronder casino’s, notarissen, hotels, zorgverleners en verhuurbedrijven.

Modulair Uitbreidbaar

Alleen de functionaliteit voor een individuele toepassing hoeft aan het begin te worden gespecificeerd, andere functies kunnen later eenvoudig worden toegevoegd zonder dat men van alles dient te vervangen.

De moderne AVD-6850 ID-Reader leest snel de MRZ en RFID/NFC Chip van paspoorten en ID-kaarten en kan tevens allerhande barcodes lezen.

Daarnaast kan de AVD-6850 snel uitgebreid worden met een MSR-swipe-lezer voor creditcards en loyaliteit-kaarten en een contact-lezer voor smartcards, waaronder de Belgische eID.

De Ultieme WID Scanner In Combinatie Met Docuspect

Het innovatieve ontwerp maakt het mogelijk om meerdere ongecomprimeerde afbeeldingen met hoge resolutie (zichtbaar, IR en UV) vast te leggen.

In combinatie met Docuspect kan de AVD-6850 ingezet worden als een volwaardige WID-Scanner voor organisaties die wettelijk indentiteitsbewijzen dienen te controleren.

In vergelijking met bestaande ID-Scanners verkort de AVD-6850 de transactietijd aanzienlijk, wat productiviteit en kostenbesparingen oplevert.

Meer informatie

Neem voor meer informatie en over de uitgebreide mogelijkheden geheel vrijblijvend contact met ons op.

Dit zal sluiten in 20 seconden