Moderne en snelle leeftijdscontrole met Check4ID Age

Snel de leeftijd van klanten en bezoekers controleren met de Check4ID app voor Android en iOS wordt in tal van branches steeds meer ingezet.

Met functies waaronder “Slim Scannen”, detectie van “doorgeven” en het juist vaststellen van de leeftijd, aan de hand van paspoorten, ID Kaarten en rijbewijzen, maakt van Check4ID Age op uw mobiele telefoon een modern leeftijdscontrole systeem.

Tijdelijk drie apparaten op één account voor dezelfde prijs

slim scannen

Met de unieke “slim scannen” functie bepaald Check4ID zelfstandig, aan de hand van het getoonde ID Bewijs, welke uitleesacties er benodigd zijn om de leeftijd adequaat vast te stellen.

Hiermee wordt het uitlezen aanzienlijk versneld en worden alleen de gegevens verwerkt die benodigd zijn voor het vaststellen van de leeftijd.

Zo is de MRZ van paspoorten en ID Kaarten meestal voldoende, en voor de moderne rijbewijzen kan worden volstaan met een snelle scan van de QR code en korte uitlezing van de NFC chip.

Voorkom Doorgeven En Meerdere Controle Functies

Met de instelbare herhaald scannen functie detecteert check4id of een ID bewijs binnen een ingestelde tijd eerder is gescand.

Met deze functie wordt het zogenaamde “doorgeven” van ID Bewijzen voorkomen.

Daarnaast zijn er meerdere controle mogelijkheden waaronder meerdere leeftijdsgrenzen, tonen van kleuren pasfoto voor vergelijking en verregaande echtheidscontrole.

Tijdelijk Drie Apparaten Op Een Account

U kunt gebruikmaken van onze tijdelijke aanbieding om op één account drie verschillende mobiele telefoons met Check4ID Age te gebruiken binnen uw organisatie.

Hiervoor betaald u voor 12 maanden dezelfde prijs als bij een single account.

Meer informatie

Neem voor meer informatie omtrent de mogelijkheden geheel vrijblijvend contact met ons op.

Dit zal sluiten in 20 seconden