iPhone met CR-7020, een professionele CoronaCheck scanner

Met de nieuwe steriele CR-7020 behuizing met extra batterij, maakt u in een handomdraai van uw iPhone 8 of SE 2e generatie, een heuse barcode scanner voor het lezen van de QR code van het Corona paspoort.

Met de snel verwisselbare batterij kunt u de gehele dag door blijven scannen zonder de iPhone telkens op te laden, en wordt de iPhone volledig beschermd.

Update: De nieuwe CR-7010 voor Iphone 8, SE 2nd generatie, XR en 11 is beschikbaar. Tevens wordt CheckScan steeds meer ingezet voor controle van de Corona QR Code met Identiteit Bewijzen en bij centrale uitgifte van polsbanden. Klik hier voor meer info.

Verdubbel De Batterij Capaciteit Van De IPhone

De behuizing biedt ruimte voor een gemakkelijk verwisselbare, externe batterij die de levensduur van de iPhone meer dan verdubbelt.

Tevens wordt de batterij status getoond aan de hand van een geïntegreerde meter.

Optioneel is een flexibel batterijoplaadsysteem met opties zoals een batterijhouder met 5 of 10 bays beschikbaar, die horizontaal of verticaal kan worden gemonteerd om in elke werkruimte te passen.

De laadstatus van elke batterij wordt duidelijk aangegeven, waardoor giswerk wordt voorkomen.

Robuust En Steriel

Als u de mobiele kracht van iPhone 8- en SE-2e generatie wilt gebruiken bij controle, kunt u uw bezoekers, personeel en apparaten beschermen met de CR-7020.

De CR-7020 is gemaakt van PVC-vrij CodeShield®, klaar voor desinfectie en is gemaakt om de zwaarste desinfecterende chemicaliën te weerstaan.

Het onbreekbare glas van Dragontrail ™ levert de aanraakgevoeligheid van het scherm die u nodig hebt, terwijl het de iPhone volledig omsluit en beschermt tegen bacteriën en virussen die proberen mee te liften.

Volledige omsluiting betekent een volledige bescherming – in tegenstelling tot de gedeeltelijke bescherming die wordt geboden door de meeste behuizingen van consumentenkwaliteit.

meer informatie

Neem voor meer informatie contact met ons op.

Dit zal sluiten in 20 seconden