De AVD-7000 WID ingezet bij registratie en toegangscontrole

Verschillende organisaties zijn onlangs gestart met de inzet van de AVD-7000 WID voor uitgebreide registratie, document- en toegangscontrole.

De multi-functionele AVD-7000 WID leest naast de Paspoorten, ID-Kaarten, Visa’s en verblijfsvergunningen ook de rijbewijzen, Belgische eID, Smartcards, krediet- en debet kaarten en allerhande 1D en 2D Barcodes.

AVD-7000 WID = industriële- en persoonsidentificatie samengevoegd in één ID-Reader.

Klaar Voor De Toekomst

Met de AVD-7000 WID bent u daadwerkelijk klaar voor de toekomst.

Deze multi-functionele Full-Page ID-Reader is voorzien van de laatste technieken op het gebied van het lezen van identiteitsdocumenten en beschikt over een keur aan extra functies, waaronder het kunnen lezen van Smartcards, MSR en barcodes van smartphones, wearables, tablets en papier.

Met zijn unieke bouw kan de AVD-7000 WID ingezet worden als desktop ID-Reader of snel en elegant ingebouwd worden in self-service terminal of kiosk.

Hiermee vervallen de specifieke Full-Page kiosk / inbouw ID-Readers.

Voorbeeld: DOAL techniek uit de industriële identificatie @nerlite

Unieke Blokkering Van Omgevingsinvloeden

Met de ingebouwde “DOAL Techniek” worden belichtingsinvloeden zoals reflecties van buitenaf tegengegaan. Hiermee is er geen enkel obstakel meer om bijvoorbeeld een barcode van een tablet of smartphone te lezen.

Ook ziet u direct de juiste positie van het document op de AVD-7000 WID zonder dat u een beschermkap tegen omgevingslicht hoeft op te tillen.

Tevens heeft de AVD-7000 WID een uniek geleiding systeem waarbij veel gebruikte identiteitsdocumenten en tickets, met gebogen hoeken, alsnog goed uitleesbaar zijn. Wat de gebruiksvriendelijkheid en snelheid ten goede komt.

Uiteraard is de AVD-7000 WID voorzien van Daglicht, Near Infra-Red en Ultra-Violet belichtingsbronnen zodat deze ook ingezet kan worden als WID Scanner bij echtheidscontrole van identiteitsdocumenten.

Volledig Compatibel

Maak een einde aan de problemen met “specifieke eigen drivers” welke na een update van Windows ineens niet meer functioneren.

De AVD-7000 WID is 100% compatibel met Windows, zodat u niet ineens wordt geconfronteerd me het feit dat bijvoorbeeld de RFID functionaliteit niet meer werkt.

Daarnaast is de AVD-7000 WID volledig compatibel met Docview Studio voor Windows en ons multi-platform Check4ID en Docuspect.

Innovatief

Het innovatieve ontwerp maakt het mogelijk om meerdere ongecomprimeerde afbeeldingen met hoge resolutie (zichtbaar, IR en UV) vast te leggen. In vergelijking met bestaande ID-Scanners wordt de transactietijd aanzienlijk verkort, wat productiviteit en kostenbesparingen oplevert.

De AVD-7000 WID blijft bliksemsnelle MRZ-decodering leveren, terwijl tegelijkertijd RFID / NFC gegevens worden gelezen van identiteitsdocumenten, inclusief de nieuwste identiteitsbewijzen die voldoen aan de allernieuwste ICAO LDS-normeringen.

Bovendien zorgt het hoogwaardige lezen van 1D / 2D barcodes vanaf smartphones, tablets en papier ervoor dat de AVD-7000 WID een rijke set aan functionaliteiten levert.

meer informatie

Benieuwd naar de AVD-7000 WID Full Page ID-Reader en de vele mogelijkheden?


neem geheel vrijblijvend contact met ons op.

Dit zal sluiten in 20 seconden