CR-6000 is dé industriële 2D DPM Imager voor alle barcodes

De CR-6000 is dé 2D DPM-imager (Direct Part Marking) van industriële kwaliteit die is ontworpen om elk type barcode te lezen.

De CR6000 leest moeiteloos laser geëtste, dot peen-, laag-contrast-, hoge resolutie 2D codes of kleine barcodes (tot 2 mils).

De CR-6000 is ook inzetbaar voor het lezen van traditionele en gekleurde 1D barcodes op labels.

Sterke Decoding Algoritmes Gecombineerd Met Uniek Belichtings Systeem

Ontworpen met meerdere belichtingstechnieken, selecteert de CR-6000 intuïtief de belichting en “field of view” dat het meest efficiënt is bij het lezen van elk barcodetype.

Deze automatische selectie resulteert in een snelle en nauwkeurige gegevensverzameling van barcodes op moeilijk leesbare oppervlakken, beschadigde of vlekkerige barcodes en barcodes die gedeeltelijk worden verdoezeld door vuil.

De CR-6000 leest met hoge snelheid, omnidirectioneel, alle 1D- en 2D- en DPM barcodes.

Met zijn “bulletproof” scannen is de CR-6000 ideaal voor het volgen van producten en componenten op assemblagelijnen en andere productietoepassingen.

Geen Tweede Barcode Scanner Meer Nodig

Met de gepatenteerde optiek met twee velden, zowel hoge resolutie als breed veld, stelt de gebruiker instaat om zowel de kleine 2D barcodes, waaronder DPM Datamatrix en QR code, te scannen als de grotere 1D barcodes.

Hiermee vervangt de CR-6000 de twee scanners, één voor 1D barcodes en één specifiek voor 2D DPM codes welke men vaak inzet bij assemblagelijnen.

Daarnaast is de CR-6000 voorzien van een specifieke technologie voor het verminderen van reflecties bij het lezen van barcodes op transparante en glanzende oppervlakken.

Meer informatie

Neem voor meer informatie omtrent de CR-6000 DPM scanner gerust contact met ons op.

Dit zal sluiten in 20 seconden