CR-1500 de perfecte en betaalbare UDI Scanner

Vanaf 26 mei 2021 gaan de nieuwe regels van de wetgevingen Medical Device Regulation (MDR) en In-Vitro Diagnostic Devices Regulation (IVDR) van kracht.

U dient dan een UDI (identificatiecode) te plaatsen op alle verpakkingen van medische hulpmiddelen en soms ook op het medisch hulpmiddel zelf. Zorginstellingen dienen de UDI te scannen.

Met de CR-1500 leest u de UDI codes, GS1 Datamatrix en GS1 128 barcode, snel en eenvoudig.

Gebouwd Voor De Gezondheidszorg

De CR-1500 is een compacte, robuuste 2D Imager met een krachtige scanengine, een gepatenteerd optisch platform met twee velden en intuïtieve targeting waardoor het lezen van 1D- en 2D barcodes extreem snel en betrouwbaar is.

De CR-1500 is gebouwd voor de gezondheidszorg en is klaar om te gedijen in deze veeleisende omgevingen.

“Toffe scanner. Ik heb de scanner op verschillende materialen uitgeprobeerd. Verschillende coderingen, zowel streepjes als matrix. Wat opvalt is dat de scanner nog net niet om de hoek een matrix kan lezen. De hoek kwam ergens in de buurt van de 160gr (schatting). En snel.”

– Hans

Robuuste behuizing

De CR-1500 is voorzien van een CodeShield® Level 3-behuizing die klaar is voor desinfectie. Het is PVC-vrij en IP54-geclassificeerd, waardoor de componenten van de CR-1500 worden beschermd tegen agressieve chemische reinigingsmiddelen, stof en water.

De robuuste behuizing is zelfs gebouwd om meerdere keren op beton te vallen.

Low-End DPM En Labels

Met zijn dubbele optiek en geavanceerde decoding algoritmes is de CR-1500 tevens inzetbaar voor het lezen van Low-End DPM UDI codes van metalen onderdelen alsmede traditionele 1D barcodes geprint op labels of aangebracht op verpakkingen.

In de gezondheidszorg wordt de UDI dan ook vaak via lasergravering op instrumenten, implantaten en andere medische hulpmiddelen aangebracht.

Hiermee is de CR-1500 multi inzetbaar op tal van afdelingen binnen de gezondheidszorg.

meer informatie

Neem voor meer informatie over de CR-1500 of UDI coderingen vrijblijvend contact met ons op.

Dit zal sluiten in 20 seconden