CheckScan = Snelle vergelijking Covid QR-Code en ID Bewijs

Harderwijk 9 Juli 2021 - ScanID lanceert de CheckScan functionaliteit in Docview Studio waarmee snel, naast leeftijd- en documentcontrole, de gegevens van de Corona QR-Code vergeleken kan worden met het identiteitsbewijs

Naast de nieuwe functionaliteit zijn er een drietal hard- en software oplossingen samengesteld waarmee men snel en eenvoudig de vergelijking bij toegang kan uitvoeren.

Neem voor meer informatie over CheckScan en de mogelijkheden contact met ons op.

Geschikt Voor De NLD En EU Corona QR Code

De CheckScan functie ondersteund zowel de Nederlandse Corona QR code als de Europese Covid QR code welke meer gegevens bevat.

Aan de hand van paspoorten, ID Kaarten en de Nederlandse moderne rijbewijzen wordt door CheckScan de juiste gegevens van de ID bewijzen weergegeven voor een snel vergelijk.

Naast de leeftijds- en documentcontrole worden de benodigde initialen, geboortedag en geboortemaand voor vergelijk met de Nederlandse QR-Code weergegeven.

Check Voor Toegang Voor De Sectoren Waar De Corona QR Code Gecontroleerd Dient Te Worden

Speciaal voor de controle van de Nederlandse Corona QR code en ID-bewijzen van de bezoekers hebben we een drietal oplossingen samengesteld, waarmee men de gewenste controles snel en adequaat kan uitvoeren.

Met de CheckScan functionaliteit in Docview Studio, in combinatie met ID-Readers en Barcode scanners, kan men afhankelijk van het aantal bezoekers en gewenste mogelijkheden, kiezen uit een CheckScan BasicNormal of Extended uitvoering.

Meer Informatie Of Maatwerk

Neem voor meer informatie of maatwerk geheel vrijblijvend contact met ons op.

Dit zal sluiten in 20 seconden