CheckScan ingezet bij uitgifte van polsbanden

Met de verplichte controle van Corona QR-Code en identiteitsbewijs worden er door verschillende organisaties centrale "Check-Points" ingericht voor de verplichte controles en uitgifte van polsbandjes of stempels.

CheckScan wordt hierbij ingezet voor een adequate vergelijking van het ID met de Coronapas maar ook om, via de “herhaald scan” functie, doorgeven en fraude zoveel als mogelijk te voorkomen.

Snelle En Veilige Controle

Met CheckScan worden Paspoorten, ID Kaarten, verblijfsvergunningen en de Nederlandse rijbewijzen (voorzien van NFC Chip) gecontroleerd en vergeleken met de gegevens van de getoonde Corona QR-Code.

CheckScan is tijd- en kosten besparend en wordt ook ingezet bij centrale Check-Points en door beveiligings bedrijven welke portiers leveren.

Met de unieke digitale vergelijking van de Corona QR-Code met het identiteitsbewijs van de bezoeker bent u zeker van juiste gegevens.

CheckScan slaat geen gegevens op en gebruikt alleen de benodigde gegevens om tot een vergelijk te komen.

Voorkom Doorgeven Van ID Bewijs Of Corona QR-Code

CheckScan heeft een functionaliteit welke herhaald scannen detecteert om zodoende doorgifte van ID Bewijs of Corona QR Code te voorkomen.

Hiermee voorkomt men ook uitgifte van extra polsbanden of stempels op “dezelfde” gegevens.

Daarnaast heeft CheckScan optioneel de mogelijkheid om polsbanden welke voorzien zijn van een unieke identifier bij steekproeven te vergelijken of deze bij de juiste persoon behoren.

Meer informatie

Neem voor meer informatie over CheckScan geheel vrijblijvend contact met ons op.

Dit zal sluiten in 20 seconden