Installatie van hard- en software op locatie of op afstand behoren tot de mogelijkheden.

Plug & Play

Onze hardware en software zijn in de loop der jaren dusdanig geëvolueerd dat men vaak zelf deze kan installeren.

Zo zijn bijvoorbeeld onze Full-Page ID-Readers volledig Windows compatible en zijn extra drivers hiervoor niet benodigd.

In gevallen waar nodig zijn wij uiteraard behulpzaam bij de installatie, meestal op afstand online of telefonisch.

Specifieke toepassingen

Bij de meer geavanceerde toepassingen waaronder direct part marking installaties of verificatie opstellingen kan het wenselijk zijn dat deze door ons geïnstalleerd worden om een zo goed als mogelijk eindresultaat te garanderen.

De wijze waarop spreken wij per installatie met u als klant af.

Meer informatie

Neem voor meer informatie over installatie en tarieven geheel vrijblijvend contact met ons op.