Onze support en service start al bij het eerste contact met u en ook na levering van onze producten en diensten staat onze service paraat.

Hardware

Op onze hardware, waaronder ID-Readers, Ticket Readers en 2D Imagers is een standaard garantie van 12 maanden van toepassing op carry-in basis.

Deze garantie is tegen meerprijs uit te breiden naar 24 of 36 maanden.

Eventuele standaard updates van firmware en drivers zullen beschikbaar worden gesteld.

Software

Service op de software en installatie zit, afhankelijk van het product, over het algemeen binnen de licentie-overeenkomst welke u met ScanID afsluit.